Hoe Kies Je Een HTC-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een HTC-telefoon
Hoe Kies Je Een HTC-telefoon

Video: Hoe Kies Je Een HTC-telefoon

Video: Hoe Kies Je Een HTC-telefoon
Video: All hTC phones evolution 2006 To 2020 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons worden steeds functioneler. Elk jaar brengen bedrijven enkele tientallen nieuwe modellen uit die moeilijk te begrijpen zijn. HTC biedt iets meer dan 20 smartphonemodellen aan de Russische koper.

Hoe kies je een HTC-telefoon
Hoe kies je een HTC-telefoon

Mobiele telefoons van HTC kunnen worden geselecteerd op basis van verschillende parameters: kosten, aantal simkaarten, afhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem, schermdiagonaal, kleuren, enzovoort.

De eerste parameter is de kostprijs. De minimumprijs waartegen je een toestel van HTC kunt kopen, schommelt rond de 4.000 roebel. Voor dit bedrag koop je een goede telefoon met het Android besturingssysteem, met een diagonaal van 3,5 inch, een voldoende krachtige processor, 8 uur actief werken zonder opladen, goed beeld en prima geluid in koptelefoon. Desire 200 zal bijvoorbeeld zo'n goed budgetmodel zijn.

HTC Windows Phone

Het volgende budgetmodel, radicaal anders dan het vorige, kost de koper 7 duizend roebel. Dit is de prijs van de HTC Windows Phone 8S, het besturingssysteem Windows Phone. Dit model is geschikt voor modieuze meisjes en actieve tieners, omdat de telefoon een heldere onderkant of achterkant heeft: rood, blauw, wit of geel. Zo'n telefoon heeft een diagonaal van 4 inch, een hoogte van 12 cm en een dikte van slechts 1 cm, heeft een geheugenkaartslot en een goede camera.

HTC Desire-lijn

Verschillende telefoons in de HTC Desire-serie hebben twee sleuven voor simkaarten. Zo'n telefoon wordt vaak gekozen door mensen die niet meerdere toestellen bij zich willen hebben. De kosten van een dergelijk apparaat van HTC variëren van 7 tot 15 duizend roebel, afhankelijk van het model. Hun belangrijkste voordeel is echter de mogelijkheid om twee telefoonnummers te gebruiken. Dergelijke modellen zijn HTC Desire V, HTC Desire 601. Ze draaien op het Android-besturingssysteem en hebben alle voordelen van andere telefoons in de lijn: goed geluid, beeld, batterij met hoge capaciteit en strak design.

HTC vlaggenschip

Het vlaggenschip van het bedrijf op dit moment is de HTC One-telefoon. Het draait op het Android-besturingssysteem, heeft een 4-coreprocessor met een frequentie van 2, 3 GHz, waarmee je verschillende applicaties tegelijk kunt uitvoeren, games kunt spelen en video's met een goede resolutie kunt bekijken zonder verschillende bevriezingen van de gadget. In aanwezigheid van een groot scherm met een diagonaal van 5 inch, meer dan 10 GB geheugen. Deze telefoon kost veel meer dan veel van de modellen van het bedrijf, maar hij is echt krachtiger, klaar om lang te werken, de fabrikant beweert dat je erop kunt praten zonder tot 20 uur op te laden.

De smartphone heeft een origineel ontwerp, de dikte is minder dan een centimeter, de hoogte is ongeveer 15 cm. Een dergelijke telefoon wordt gekozen door succesvolle mensen, voor wie hun apparaat niet alleen een telefoon is, maar een spaarvarken met informatie: foto's, belangrijke notities, muziek, documenten en toepassingen.

Aanbevolen: