Waar Een Mobiele Telefoon Afgeven

Inhoudsopgave:

Waar Een Mobiele Telefoon Afgeven
Waar Een Mobiele Telefoon Afgeven

Video: Waar Een Mobiele Telefoon Afgeven

Video: Waar Een Mobiele Telefoon Afgeven
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is een essentieel kenmerk van het leven van een moderne persoon. Maar de technologie veroudert en na verloop van tijd moet de telefoon mogelijk worden vervangen. Daarom kan het worden overgedragen aan waar er interesse in is.

Waar een mobiele telefoon afgeven
Waar een mobiele telefoon afgeven

instructies:

Stap 1

Optie 1. De telefoon is in werkende staat.

Als de telefoon het doet, kun je hem inleveren, en met een voordeel voor jezelf. Dealers en reparatiebedrijven zijn geïnteresseerd in gebruikte mobiele apparaten. Als alternatief kunt u uw telefoon rechtstreeks afgeven bij waar u hem hebt gekocht. Dit kan alleen als er garantie op zit. In dit geval is de verkoper verplicht om 100% van de kosten van de telefoon terug te betalen. Als de telefoon wordt verkocht aan een derde partij, kan de prijs veel lager zijn.

Stap 2

Optie 2. De telefoon is kapot en moet gerepareerd worden.

In dit geval zijn er ook opties voor waar u het naartoe kunt brengen. De eerste optie is het merkservicecentrum van de telefoonfabrikant. Als de telefoon tijdens de garantieperiode kapot gaat, kan deze worden geretourneerd voor reparatie. Indien na onderzoek de oorzaak van het defect wordt toegeschreven aan de garantieperiode, dan wordt de reparatie kosteloos uitgevoerd. Anders moet u afstand doen van een bepaald bedrag. Reparaties kunnen worden uitgevoerd na het verstrijken van de garantieperiode, maar dan is er geen reden om te praten over gratis reparaties.

Stap 3

Optie 3. Een kapotte telefoon kan niet worden gerepareerd.

In het ergste geval, wanneer de telefoon niet kan worden gerepareerd, kan deze alleen worden geretourneerd voor reserveonderdelen. Dan moet de eigenaar van een kapotte telefoon naar particuliere werkplaatsen voor de reparatie van mobiele apparatuur. De telefoon krijgt een schamele prijs aangeboden, maar het kan niet anders. De telefoon is voor altijd kapot. Een kapotte telefoon zal door verschillende radiotechnische kringen worden verwelkomd als een object voor demontage en studie in hun handen valt.

Stap 4

Optie 4. Leg je telefoon in goede handen.

Je kunt een goede zaak doen door je telefoon aan iemand te geven die hem nodig heeft. Ook als hij oud is. Gepensioneerden zullen blij zijn met een mobiele telefoon, zeker als de telefoon een drukknop is. Ook kinderen, waarvan de ouders willen weten waar hun kinderen nu zijn en of alles goed met ze gaat, zullen blij zijn met de telefoon.

Aanbevolen: