Hoe U Uw Telefoon Kunt Herprogrammeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Herprogrammeren
Hoe U Uw Telefoon Kunt Herprogrammeren

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Herprogrammeren

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Herprogrammeren
Video: De 6 Meest Krachtige Technieken Om Je Onderbewustzijn Te Herprogrammeren 2024, Mei
Anonim

De juiste prestatie van de functies van elke telefoon wordt geregeld door de firmware of firmware die is geïnstalleerd wanneer de telefoon wordt geassembleerd. Tijdens het gebruik van een mobiele telefoon kunnen er defecten optreden, waardoor het gebruik onhandig of onmogelijk wordt. Om de optredende storingen te verhelpen, moet u de software die verantwoordelijk is voor de werking van de telefoon, opnieuw programmeren.

Hoe u uw telefoon kunt herprogrammeren
Hoe u uw telefoon kunt herprogrammeren

instructies:

Stap 1

Voordat u uw telefoon opnieuw flasht, sluit u deze aan op uw computer. Dit vereist een datakabel, evenals software en stuurprogramma's. Zoek met behulp van een zoekmachine het adres van de officiële website van de fabrikant van uw mobiel. Daarop vindt u de benodigde softwarecomponenten. Download en installeer ze op uw computer en verbind vervolgens uw telefoon met uw computer via een datakabel. Als het niet bij uw telefoon is geleverd, kunt u het apart kopen in een winkel voor mobiele telefoons.

Stap 2

Om uw telefoon opnieuw te programmeren, heeft u nieuwe firmware en flashsoftware nodig. Vind sites die specifiek zijn voor uw telefoonmerk, bijvoorbeeld allnokia.ru en samsung-fun.ru. Hierop kunt u software voor uw telefoon downloaden, evenals software waarmee u deze kunt bijwerken, en gedetailleerde instructies voor het flashen van uw mobiele telefoonmodel.

Stap 3

Zorg ervoor dat de batterij van de telefoon vooraf volledig is opgeladen. Gebruik uw telefoon niet terwijl deze knippert en koppel hem niet los van de computer. Elk van deze acties, evenals het afsluiten omdat de batterij leeg is, kan het apparaat beschadigen. Kopieer al uw persoonlijke bestanden, evenals uw lijst met contactpersonen en berichten naar uw computer. Een back-up is noodzakelijk omdat deze gegevens tijdens de herprogrammering worden gewist.

Stap 4

Flash uw telefoon zorgvuldig opnieuw volgens de instructies. Houd er rekening mee dat het tijdens het herprogrammeren meerdere keren kan worden in- en uitgeschakeld. Schakel het niet uit totdat u het einde van het bewerkingsbericht ziet.

Stap 5

Nadat het knipperen is voltooid, koppelt u de telefoon los van de computer, start u opnieuw op en controleert u of deze werkt. Kopieer daarna de persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen naar de computer voordat u de bewerking start.

Aanbevolen: