Matrassen Op Maat Kiezen Voor Een Gezonde Nachtrust

Matrassen Op Maat Kiezen Voor Een Gezonde Nachtrust
Matrassen Op Maat Kiezen Voor Een Gezonde Nachtrust

Video: Matrassen Op Maat Kiezen Voor Een Gezonde Nachtrust

Video: Matrassen Op Maat Kiezen Voor Een Gezonde Nachtrust
Video: Koopadvies voor matrassen (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Gezonde slaap is erg belangrijk voor een modern persoon. Om hoge belastingen te weerstaan, heeft het menselijk lichaam kwaliteitsrust nodig. Hiervoor is een goed orthopedisch matras ontworpen. Maar bij het kiezen van een matras moet u rekening houden met enkele kenmerken.

Matrassen op maat kiezen voor een gezonde nachtrust
Matrassen op maat kiezen voor een gezonde nachtrust

De federale online winkel van goederen voor slaap TOP-MATRAS. RU, eigendom van Leader Trade LLC, kondigt nieuwe voorwaarden aan voor het bestellen van orthopedische matrassen met niet-standaardmaten. Nu is het bestellen van een product op maat eenvoudiger, sneller en winstgevender geworden! Dit komt door het feit dat de productietijd aanzienlijk is verkort en van 5 tot 10 werkdagen is! Wanneer u een matras met een afwijkende maat bestelt, moet u er rekening mee houden dat de ambachtslieden deze pas beginnen te maken nadat ze een voorschot hebben betaald. Het product wordt besteld op de website TOP-MATRAS. RU. De klant moet de tekening van de matras naar de e-mail van het bedrijf sturen of via het bestelformulier.

Tegenwoordig wordt de maat van het bed steeds modieuzer en populairder. Veel mensen dromen of hebben al een bed van een andere, ongebruikelijke maat. De keuze aan ontwerpen voor moderne bedden is enorm en ze hebben vaak ongebruikelijke vormen. De grootste uitdaging komt wanneer u een matras moet vinden en kopen (of vervangen). Dit is een probleem dat veel mensen treft, aangezien matrassen op maat meestal worden gemaakt voor kinderen of zeer lange mensen. Dit probleem wordt echter opgelost door de online winkel TOP-MATRAS. RU, waar u een product met een afwijkende maat kunt bestellen.

Afbeelding
Afbeelding

Daarvoor moet u echter het frame van uw bed opmeten en vergeet niet een paar centimeter af te trekken. Als u de exacte maat opgeeft, past het matras mogelijk niet. Daarnaast zorgt enkele centimeters ruimte vanaf het frame voor extra ventilatie. Het bestellen van een matras op maat is net zo eenvoudig, snel en gemakkelijk als het bestellen van een regulier model. Het volstaat om het juiste product met de gewenste eigenschappen te kiezen. Dan moet u de exacte afmetingen doorgeven: lengte en breedte. De klant wordt snel geïnformeerd over de kosten van zo'n niet-standaard matras.

Nadat de matras is gemaakt, bezorgt de koerier deze op het opgegeven adres. De voorwaarden voor kopers van niet-standaard matrassen aangeboden door Leader Trade LLC zijn nog winstgevender geworden. Dit maakt het mogelijk om het publiek van kopers uit te breiden en de verkoop in de regio's aanzienlijk te verhogen. Tegenwoordig wordt de levering van orthopedische matrassen, inclusief niet-standaardmaten, uitgevoerd in meer dan 50 Russische steden.

Het hoofdkantoor van Leader Trade LLC is gevestigd op het adres: Moskou, st. Chertanovskaya d. 8. Er zijn ook extra kantoren in de regio's (St. Petersburg, Krasnodar en Yekaterinburg).

Aanbevolen: