Hoe De Facebook-smartphone Werkt

Hoe De Facebook-smartphone Werkt
Hoe De Facebook-smartphone Werkt

Video: Hoe De Facebook-smartphone Werkt

Video: Hoe De Facebook-smartphone Werkt
Video: How to Use Facebook: App Tutorial (HD) 2024, Mei
Anonim

De afgelopen maanden gingen er geruchten dat het sociale netwerk Facebook samen met het bedrijf NTS een eigen smartphone ontwikkelt, die begin 2013 in de verkoop moet gaan. Mark Zuckerberg zelf, de oprichter en CEO van Facebook, ontkent dit feit echter met het argument dat het vrijgeven van een hele telefoon voor hen geen zin heeft.

Hoe de Facebook-smartphone werkt
Hoe de Facebook-smartphone werkt

In 2011 werd een vergelijkbare telefoon uitgebracht. HTC ChaCha is een Android-smartphone die zich van zijn broers onderscheidt door de aanwezigheid van een extra knop om de Facebook-applicatie te starten. De betrokkenheid van een sociaal netwerk bij het maken van het apparaat zou logisch zijn als je Android gemakkelijk voor jezelf opnieuw zou kunnen maken, omdat bijvoorbeeld de Kindle Fire-tablet is aangepast voor Amazon.com.

Afgelopen zomer stopte Google echter met de uit de hand gelopen wijziging van het systeem. Nu is het nodig om vooraf, vóór implementatie, overeenstemming te bereiken over de ideeën van de ontwikkelaars. Deze anti-fragmentatiemaatregel is handig voor de gebruiker, omdat hij geen bedorven nabewerking krijgt, maar in feite een kwaliteitsvol Android-platform. Maar voor Facebook maakt dit een einde aan het idee, want zo'n overeenkomst zal alle kaarten onthullen voor de concurrent - de makers van Android en hun sociale netwerk Google+.

Het Facebook-netwerk gaat grip krijgen op de integratie van zijn bron met de systemen van mobiele apparaten, vooral met iOS 6. En echt, waarom zou je je druk maken over de hardware als elke smartphone al een applicatie voor dit sociale netwerk heeft. Het belangrijkste is om het betrouwbaar en gemakkelijk te maken. Volgens al diezelfde medewerkers van Facebook heeft het geen zin om het idee van een smartphone rond een enkele applicatie te bouwen, als de gebruiker een ander apparaat kan kopen waarop het programma al is geïnstalleerd.

Op basis van het bovenstaande kunnen we concluderen dat als er een smartphone van dit type uitkomt, het exclusief een initiatief van HTC, de opvolger van HTC Cha Cha, zal zijn, maar niet het werk van Facebook. Het is twijfelachtig of zo'n smartphone succesvoller zal zijn dan zijn voorouder. Het enige dat de populariteit kan beïnvloeden is de titel van HTC's vlaggenschip en bovendien de bijbehorende vulling. Maar in dit geval zal de aankoop van een nieuw product niet te wijten zijn aan een extra knop en niet aan de aanwezigheid van de naam van het sociale netwerk Facebook in de definitie.

Wat betreft de gedetailleerde interne structuur van de nieuwe smartphone, het is nog niet bekend wat het zal zijn, als de telefoon natuurlijk ooit wordt geboren.

Aanbevolen: