Hoe Versier Je Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Mobiele Telefoon
Hoe Versier Je Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Versier Je Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Versier Je Een Mobiele Telefoon
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon, die een deel van ons leven is geworden, is niet alleen een communicatiemiddel geworden, maar ook een modieus accessoire. Zoals elk detail van een modieuze look, vraagt ook een telefoon om een originele look. Het ligt in onze macht om het te versieren zoals we willen.

Hoe versier je een mobiele telefoon
Hoe versier je een mobiele telefoon

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, glas- en keramiekcontouren, stencil, acrylverf, strass-steentjes, pincet, lijm

instructies:

Stap 1

Bereid eerst het oppervlak van je telefoonhoesje voor. Bedek het scherm, het cameragat en de knoppen met ducttape. Dit beschermt ze tegen onbedoelde verfspatten. Ontvet vervolgens het gebied waar het decor zal worden geplaatst.

Stap 2

De laatste tijd wint het decoreren van persoonlijke spullen met decoratieve contouren aan populariteit. Deze kunnen worden gekocht bij winkels voor kunstbenodigdheden. Glas- en keramiekcontouren zijn geschikt voor het decoreren van een mobiele telefoon. Hun kleurenschema zal voldoen aan de behoeften van zowel beginners als ervaren decorateurs. Naast de klassieke kleuren zijn er zilveren, gouden en bronzen contouren. Maak een tekening of patroon voor je telefoon. Neem verschillende paden die qua kleur overeenkomen en begin met het tekenen van het patroon, verwijzend naar de originele afbeelding. Interessante ornamenten kunnen worden gemaakt door te tekenen met behulp van de punttechniek. Plaats nette stippen langs de patroonlijn en verander de kleuren van de omtrek volgens het idee van de tekening.

Stap 3

Je kunt je mobiele telefoon versieren met een stencil. In deze techniek zien tekeningen in de vorm van Keltische symbolen, patronen en bloemornamenten er bijzonder voordelig uit. Koop een kant-en-klaar sjabloon, acrylverf en een schuimspons om te schilderen. Plak het sjabloon op het telefoonhoesje. Neem wat verf op een spons en gebruik lichte, drukkende bewegingen over het sjabloon. Nadat het oppervlak is overschilderd, laat u het drogen. Trek voorzichtig aan de rand van het sjabloon en haal het uit het doosje. Als de verf goed is opgedroogd, blijft het patroon op de telefoon zitten. Bevestig daarna de tekening met vernis. Vernis kan ook worden gekocht bij gespecialiseerde winkels.

Stap 4

Steeds vaker vind je mobiele telefoons voor vrouwen versierd met strass-steentjes. Als je de tekening over het hele oppervlak van het telefoonhoesje wilt uitzetten, heb je kwaliteiten als concentratie en doorzettingsvermogen nodig. Vind verschillende soorten strass steentjes. Pak een pincet en lijm. Nadat u een patroon hebt gekozen, lijmt u de steentjes om de beurt en vult u geleidelijk de toekomstige tekening. Omdat het lastig is om kleine steentjes met je handen te lijmen, gebruik je een pincet.

Aanbevolen: