Hoe Versier Je Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Telefoon
Hoe Versier Je Je Telefoon

Video: Hoe Versier Je Je Telefoon

Video: Hoe Versier Je Je Telefoon
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, Mei
Anonim

In onze tijd is het moeilijk om een mens voor te stellen zonder mobiele telefoon, hij is als het ware een deel van ons geworden en het type telefoon is een weerspiegeling van onze innerlijke wereld. De screensaver op de telefoon dupliceert onze stemming, emoties, bijvoorbeeld, een verliefde persoon zal iets helders, iriserend, soms zelfs harten plaatsen. Maar iemand die door iets wordt onderdrukt, zet waarschijnlijk een screensaver op die verdriet uitbeeldt, bijvoorbeeld een traan.

Hoe versier je je telefoon
Hoe versier je je telefoon

Noodzakelijk

Acryl- of nagellak, dunne borstel, lijm, strass-steentjes

instructies:

Stap 1

Ben je de effen kleur van je telefoon beu? Wil je iets helders en origineels? Helaas kunnen veel mensen het zich niet veroorloven om zo'n telefoon te kopen, aangezien fabrikanten de prijslat voor ongebruikelijke designtelefoons behoorlijk verhogen, en een telefoon met strass-steentjes is zo fantastisch.

Stap 2

Om de telefoon zelf te schilderen, heb je een beetje fantasie en nauwgezet werk nodig. Voor werk zijn acrylverf of gewone nagellak geschikt voor jou. Maar houd er rekening mee dat de nagellak snel van het lichaam loslaat. Het is handig om driedimensionale tekeningen te maken met acrylverf.

Stap 3

Teken eerst de tekening op papier en teken hem daarna opnieuw op je telefoon. Neem vervolgens een dunne borstel en begin met je kunst.

Stap 4

Nadat de tekening klaar is, kun je deze versieren met strass-steentjes, leg ze hiervoor op een tweede lijm, maar overdrijf het niet met het decor, anders ziet de tekening er bloederig uit.

Stap 5

Je kunt ook nagelstickers kopen in de winkel en deze op de telefoon plakken, en ze vervolgens afdekken met transparante lak.

Aanbevolen: