Hoe Kom Ik Erachter Welke Firmware

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Erachter Welke Firmware
Hoe Kom Ik Erachter Welke Firmware

Video: Hoe Kom Ik Erachter Welke Firmware

Video: Hoe Kom Ik Erachter Welke Firmware
Video: How To Update SJCAM Firmware 2024, Mei
Anonim

Firmware is de huidige versie van het mobiele platform die van tijd tot tijd moet worden bijgewerkt. Als u wilt, kunt u met de standaardfunctionaliteit van een mobiele telefoon of radiotelefoon achterhalen welke firmware momenteel is geïnstalleerd.

Hoe kom ik erachter welke firmware
Hoe kom ik erachter welke firmware

instructies:

Stap 1

Controleer de huidige firmwareversie op uw Nokia mobiele telefoon met de code * # 0000 #. U kunt het nummer kiezen in de standby-modus of in het belmenu. Na enkele seconden verschijnen de huidige systeemgegevens op het scherm. De eerste regel geeft de firmwareversie van het mobiele apparaat aan, de tweede - de datum en tijd van de release van de bijbehorende software, en de derde - het type van uw apparaat. Houd er rekening mee dat deze code werkt op alle mobiele apparaten van Nokia en ook geldig is als de firmware of het besturingssysteem opnieuw wordt geïnstalleerd.

Stap 2

Eigenaars van Siemens-telefoons kunnen de combinatie * # 9999 # gebruiken om de huidige firmwareversie te achterhalen. Probeer ook een alternatieve code - * # 0837 #. Op Sony Ericsson-telefoons wordt informatie over de geïnstalleerde firmware beschikbaar door de combinatie * # 7353273 # te kiezen. U kunt ook de versie van de geïnstalleerde software achterhalen met de code # 8377466 #.

Stap 3

Voer op de mobiele telefoon van LG in de standby-modus 2945 # * # in en selecteer in het menu dat op het scherm van het apparaat verschijnt "S / FW-versie". Dit gedeelte bevat de nodige informatie over de versie en datum van installatie van de firmware. Er is ook een speciale code die op Alcatel-apparaten kan worden gebruikt - * # 06 #. De versie van de firmware die in het apparaat is geïnstalleerd, bevindt zich naast het "V" -symbool.

Aanbevolen: