Hoe Kom Je Erachter Uit Welke Regio De Telefoon Komt

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Uit Welke Regio De Telefoon Komt
Hoe Kom Je Erachter Uit Welke Regio De Telefoon Komt

Video: Hoe Kom Je Erachter Uit Welke Regio De Telefoon Komt

Video: Hoe Kom Je Erachter Uit Welke Regio De Telefoon Komt
Video: De meldkamer, OC Den Haag, overvaller aangehouden door Politie. 2024, April
Anonim

Het telefoonnummer bevat onder meer de code van de telecomoperator en de regionale vestiging waarin deze is geregistreerd. De regiocode kan worden ontcijferd met behulp van speciale sites die de plaats van registratie van het nummer bepalen.

Hoe kom je erachter uit welke regio de telefoon komt
Hoe kom je erachter uit welke regio de telefoon komt

instructies:

Stap 1

Sites met informatie over de regio van registratie van het nummer staan hieronder vermeld. Selecteer een van hen door op de bijbehorende link te klikken. Er wordt een pagina geopend met een veld voor het invoeren van het nummer.

Stap 2

Voer in het speciale veld het telefoonnummer in internationaal formaat in. Het eerste cijfer komt overeen met het land van registratie (voor Rusland is dit 7 of +7). In de regel worden de nummers van waaruit SMS, MMS wordt verzonden en gebeld, in dit formaat weergegeven.

Stap 3

Voer de cijfers van het netnummer en de rest van het nummer in. Druk op de Enter-toets of klik op de juiste knop naast het veld.

Stap 4

Op de bijgewerkte pagina (of, in het geval van doorsturen, op de volgende) wordt het nummer zelf weergegeven en daaronder informatie over het land, de regio en de telecomoperator die het nummer bezit. Als de gegevens niet zichtbaar zijn, scrolt u een beetje naar beneden op de pagina.

Stap 5

Op de gsm-inform.ru-site kunt u onder andere een veld invoegen om de regio en operator in uw site of blog te definiëren. Kopieer gewoon de code die rechts van de queryresultaten wordt weergegeven en plak deze in de pagina in de HTML-bewerkingsmodus. U kunt deze code rechtstreeks uit het artikel kopiëren:

Stap 6

De site spravportal.ru biedt na het definiëren van het land, de regio en de operator twee extra links - naar de hoofdpagina van de site van de operator en naar de pagina voor het verzenden van een sms-bericht naar het opgegeven nummer. Scroll een beetje voordat je de links volgt. Hieronder ziet u een kaart van Rusland en geeft u de positie van de regio aan (in het tabblad "Regio"). Door het tabblad "Tijd in de regio" te openen, kunt u de tijdzone zien waarin de gewenste abonnee woont.

Aanbevolen: