Hoe Installeer Ik Opera Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Opera Op Een PDA
Hoe Installeer Ik Opera Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Opera Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Opera Op Een PDA
Video: How to download and install opera browser? Complete installation with setting and features 2024, Mei
Anonim

De populaire Opera-browser heeft ook twee soorten toepassingen voor mobiele apparaten. Dit zijn Opera Mini en Opera Mobile. U kunt beide programma's gebruiken om op uw Pocket PC te installeren.

Hoe installeer ik Opera op een PDA
Hoe installeer ik Opera op een PDA

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Download het installatieprogramma voor de Opera Mini- of Opera Mobile-toepassing naar het geheugen van uw Pocket PC. Je kunt het downloaden van de officiële Opera-website of van een andere bron om software voor mobiele apparaten te downloaden. Zorg ervoor dat u het installatieprogramma op virussen controleert, vooral als u het niet hebt gedownload van de officiële website van de softwareontwikkelaar.

Stap 2

Sluit uw Pocket PC draadloos of met de meegeleverde USB-kabel aan op uw computer. Koppel de apparaten in massaopslagmodus en kopieer het installatieprogramma van de mobiele Opera-toepassing naar het PDA-geheugen, terwijl u de map onthoudt waarnaar u het bestand hebt gekopieerd, aangezien u het op uw telefoon moet vinden.

Stap 3

Koppel uw mobiele apparaat los van uw computer en ga naar de bestandsbrowser. Zoek het installatieprogramma voor de Opera-browsertoepassing in de map waar u het hebt gekopieerd en start de installatie. Als de applicatie toestemming vraagt voor toegang tot internet, klikt u op bevestigen. Voer het programma uit vanuit de lijst met applicaties die op uw PDA zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Download indien mogelijk de Opera-app vanuit de browser van uw mobiele apparaat. Ga hiervoor ook naar de officiële website van de softwareontwikkelaar en sla het browserinstallatiebestand op in het geheugen van het mobiele apparaat. Start vervolgens de installatie van de applicatie vanuit het bijbehorende menu van uw PDA.

Aanbevolen: