Hoe Installeer Ik Opera Op Een Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Opera Op Een Samsung-telefoon
Hoe Installeer Ik Opera Op Een Samsung-telefoon

Video: Hoe Installeer Ik Opera Op Een Samsung-telefoon

Video: Hoe Installeer Ik Opera Op Een Samsung-telefoon
Video: How To Install Opera Browser On Android Samsung Galaxy SmartPhone 2024, April
Anonim

De ingebouwde browser van een Samsung mobiele telefoon heeft een vrij magere set aan functies. U kunt de compatibiliteit van het apparaat met moderne websites verbeteren door de Opera Mini-browser erop te installeren. Hiervoor moet de telefoon de J2ME-standaard ondersteunen.

Hoe installeer ik Opera op een Samsung-telefoon
Hoe installeer ik Opera op een Samsung-telefoon

instructies:

Stap 1

Controleer welk toegangspunt (APN) is ingesteld in de instellingen voor mobiel internet op je telefoon. Om dit te doen, start u eerst de ingebouwde browser: "Applicaties" - "Browser". Selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt "Instellingen" - "Verbindingsprofielen".

Stap 2

Selecteer de eerste van de profielen en zoek het veld "Toegangspunt". Het moet internet.mts.ru bevatten als u de diensten van de MTS-operator gebruikt, of internet.beeline.ru als u een Beeline-abonnee bent, of alleen internet als u verbonden bent met Megafon. Als u erachter bent gekomen dat de naam van het toegangspunt niet met internet begint, maar met wap, belt u de ondersteuningsdienst van de operator en vraagt u om een sms-bericht met de juiste instellingen. Geef niet alleen de naam van de fabrikant van het apparaat (Samsung), maar ook het exacte modelnummer. Vraag de adviseur ook naar de kosten van de onbeperkte internettoegangsdienst. Activeer deze dienst als het je uitkomt. Er is ook een goedkopere service die niet alleen het verkeer in rekening brengt dat wordt gegenereerd door de Opera Mini-browser. Maar dan wordt het downloaden van bestanden op de gebruikelijke manier in rekening gebracht, zelfs als dit door deze browser wordt uitgevoerd.

Stap 3

Wanneer het bericht binnenkomt, opent u het en voert u de code 1234 in, en als het niet werkt - 12345. Controleer daarna opnieuw of het toegangspunt correct is geconfigureerd.

Stap 4

Koppel je telefoon los en sluit hem weer aan. Start de ingebouwde browser opnieuw en ga naar de volgende site: https://m.opera.com. Uw machinemodel wordt automatisch gedetecteerd, anders geeft u het handmatig op. Volg de downloadlink en sluit de ingebouwde browser wanneer deze klaar is.

Stap 5

Ga naar de menumappen "Games" en "Toepassingen". Het Opera Mini-browserpictogram bevindt zich in een van hen. Start het en begin te werken op internet.

Stap 6

Opera Mini- en Opera Mobile-versies van de browsers zijn beschikbaar voor Samsung-telefoons op het Android-platform, waarvoor geen "laag" in de vorm van een Java-interpreter nodig is. Ze werken veel sneller dan normaal. Als het apparaat werkt op het Bada-platform, moet u een versie van de browser installeren die is ontworpen voor J2ME - Bada biedt achterwaartse compatibiliteit met deze standaard.

Aanbevolen: