Hoe Installeer Ik De Navigator Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik De Navigator Op Een PDA
Hoe Installeer Ik De Navigator Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik De Navigator Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik De Navigator Op Een PDA
Video: Easy Link: подключение Yandex.Auto 2024, Maart
Anonim

In het tijdperk van snelheid en totale modernisering vordert de verstedelijking van steden met grote sprongen. Elke dag worden in heel Rusland straten geopend en hernoemd, nieuwe wegen aangelegd en grote snelwegen afgesloten. Stadsplattegronden worden zelfs in de afdrukfase verouderd, waardoor een van de meest veelbelovende diensten van de laatste tijd kan worden uitgebreid: navigatiesystemen. Om een dergelijk programma op een PDA te installeren, volstaat het om eenvoudige instructies te volgen.

Hoe installeer ik de navigator op een PDA
Hoe installeer ik de navigator op een PDA

Noodzakelijk

  • Installatieschijf voor navigatiesoftware
  • GPS-ontvanger

instructies:

Stap 1

Kies de beste optie voor navigatie-inhoud die op een PDA kan worden geïnstalleerd. In dit geval moet u letten op de systeemvereisten van de navigator. In de regel werken de ontwikkelaars van de nieuwste generatie programma's op basis van het Windows- of Windows Mobile-besturingssysteem. Een ander belangrijk criterium dat in bijna alle gebruiksaanwijzingen voor navigators terug te vinden is, is de aanwezigheid van een GPS-ontvanger. Het kan ingebouwd of op afstand zijn. Informatie over files wordt online naar een mobiel apparaat gestuurd, dat ook altijd bij de hand moet zijn voor de chauffeur.

Stap 2

Open de installatieschijf op uw PDA en zoek het "Update"-bestand. Het beschrijft de hele procedure voor het installeren van het programma. Voor het gemak van klanten vereenvoudigen softwareontwikkelaars de installatie van de navigator, zodat zelfs verschillende merken navigatie-inhoud meestal op dezelfde manier worden geïnstalleerd.

Stap 3

Installeer de Autosputnik-software, die als baken fungeert en de locatie en route van de bestuurder in realtime volgt. Deze applicatie bevindt zich in de installatiemap van elke navigator. Meestal vereenvoudigen ontwikkelaars het gebruik van hun programma voor eigenaren van PDA's en smartphones. Zo kan één schijf op twee apparaten tegelijk worden geïnstalleerd.

Stap 4

Installeer het hoofdnavigatieprogramma, dat meestal wordt gemarkeerd als een afzonderlijke toepassing en de fabrieksmerknaam draagt. Dit onderdeel bevat alle informatie over routes en kaarten.

Stap 5

Open het programma op uw PDA. Wanneer u het voor de eerste keer start, zal de navigator u vragen om enkele gegevens in te stellen. Meestal zijn dit tijd, datum, maand en jaar. Deze informatie kan in de toekomst worden gewijzigd. Daarna kun je beginnen met het toewijzen van een route en moedig op pad gaan.

Aanbevolen: