Hoe Maak Je Mp4-formaat?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Mp4-formaat?
Hoe Maak Je Mp4-formaat?

Video: Hoe Maak Je Mp4-formaat?

Video: Hoe Maak Je Mp4-formaat?
Video: How To Convert Any Video Format To MP4 2024, April
Anonim

Om onze favoriete film- of concertscènes te beluisteren of te bekijken, moeten we vaak bepaalde bestanden converteren. Voor dvd-spelers, audiospelers en andere apparaten is het noodzakelijk om bestanden van het ene formaat naar het andere te vertalen. Het steeds populairder wordende MP4-formaat wordt goed geaccepteerd door zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Het wordt veel gebruikt voor de overdracht van geluid en video van professionele kwaliteit. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van andere formaten is de hoogste compressieverhouding.

Hoe maak je mp4-formaat?
Hoe maak je mp4-formaat?

Noodzakelijk

Software om video's naar MP4-formaat te converteren

instructies:

Stap 1

Om een MP4-video te krijgen, moet je het volgende doen:

Gebruik de Xilisoft Video Converter-software. Voer het programma uit.

Klik op de knop "Toevoegen" - in het geopende venster selecteert u het bestand dat u naar MP4-indeling wilt converteren.

Stap 2

Uw bestand verschijnt in het hoofdvenster van het programma - selecteer het conversieformaat "MP4 Codec" in de hoofdlijst met formaten.

Stap 3

Bepaal de doelmap voor de geconverteerde video. Klik op de knop "Bladeren" en selecteer een map in het venster dat wordt geopend.

Stap 4

Klik op de knop "Converteren" om de conversie te starten.

Stap 5

Nadat je video is geconverteerd naar MP4, open je Verkenner en zoek je je MP4-video. Als deze video bij je past met de beeldkwaliteit, sluit dan de videobestandsconverter. Herhaal anders de bewerking met hogere beeldkwaliteitseisen voor het uitvoerformaat.

Stap 6

Met dit programma kun je niet alleen bestanden met de. AVI-extensie naar MP4-indeling converteren, maar ook bestanden van andere formaten, die nu het meest gebruikelijk zijn.

Aanbevolen: