Hoe De "Credit"-service In Megafon . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Credit"-service In Megafon . Te Activeren
Hoe De "Credit"-service In Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De "Credit"-service In Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De
Video: MegaFon Logo History Effects (Sponsored By Preview 2 V17 Effects) 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt de service "Credit of Trust", waarmee netwerkabonnees kunnen bellen en berichten kunnen schrijven, zelfs met een negatief saldo op de rekening. De hoogte van de kredietlimiet wordt bepaald door de duur van de dienstverlening door het Megafon-netwerk en de frequentie van het gebruik van communicatie- en andere diensten van de operator.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - het internet;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Om de Credit of Trust-service in Megafon te activeren, is het noodzakelijk dat de kosten van communicatie en andere aanvullende diensten die door de operator worden geleverd de afgelopen drie maanden ten minste 700 roebel bedragen. Voordat u verbinding maakt met de service, moet u ervoor zorgen dat u voldoende geld hebt uitgegeven voor de services van het Megafon-netwerk. Zorg ervoor dat uw rekeningsaldo positief is, anders wordt de service niet geactiveerd. U kunt Credit of Trust niet activeren als u een speciaal zakelijk of niet-commercieel tariefplan gebruikt of als er meer dan één abonnee op uw account is geregistreerd.

Stap 2

Er zijn twee opties om verbinding te maken met de "Credit of Trust"-service: gratis en betaald. Om te berekenen welke kredietlimiet de operator u gratis kan verstrekken, gebruikt u een speciale rekenmachine op de Megafon-website in de sectie "Diensten" - "Credit of Trust" - "Connection". Voer in de velden het gemiddelde bedrag van de kosten voor drie maanden in, het aantal maanden dat u het Megafon-netwerk gebruikt, klik op "Berekenen". U vindt de hoogte van de mogelijke kredietlimiet.

Stap 3

Stuur een USSD-verzoek om de "Credit of Trust"-service te activeren. Om dit te doen, belt u * 138 * 1 # vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op "Bellen". Om deze service te deactiveren, stuurt u gewoon een verzoek * 138 * 2 #.

Stap 4

Activeer de "Credit of Trust"-service via een sms-bericht. Kies de tekst van het bericht "1" en stuur het naar 5138. Om de dienst te deactiveren, moet u een sms sturen met de tekst "2", om de huidige grootte van de voorkeurslimiet - "3" te achterhalen.

Stap 5

Als het bedrag van de aan u verstrekte kredietlimiet niet bij u past, kunt u de betaalde service "Credit of Trust" aansluiten, waarbij u zelfstandig de vereiste limiet kunt kiezen. Om dit te doen, moet u het juiste pakket selecteren bij het verbinden. Verzend USSD-verzoek * 138 #, druk op "Bellen" en selecteer het juiste pakket volgens de aanwijzingen. Dus voor de grootte van de limiet van 600 roebel, moet u het pakket "Credit of Trust 600" selecteren. Het benodigde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven, die vervolgens binnen 12 maanden in de vorm van bonuspunten wordt teruggestort. Als je geen gebruik maakt van de Megafon Bonus-service, activeer deze dan gratis door te bellen naar 0510.

Stap 6

U kunt de "Credit of Trust" in Megafon koppelen door middel van een schriftelijke aanvraag bij de serviceafdeling. Neem uw paspoort mee (als het nummer op uw naam staat) en neem contact op met de Klantenservice van het Megafon-netwerk in uw stad.

Aanbevolen: