Hoe "Caleidoscoop" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Caleidoscoop" Uit Te Schakelen
Hoe "Caleidoscoop" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Caleidoscoop" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Exploding Kaleidoscope - Houdini Tutorial - Part 1 2024, Mei
Anonim

Megafon OJSC is een populaire operator die telecommunicatiediensten levert aan de burgers van het land. Het bedrijf stelt zijn abonnees in staat om verbinding te maken met verschillende tariefplannen, diensten, opties. Door bijvoorbeeld de "Kaleidoscope"-service aan te sluiten, kunt u informatieve berichten van de operator ontvangen - weer, nieuws, aankondigingen en andere. Je kunt het op elk moment uitschakelen en is helemaal gratis.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Deactiveer de dienst "Kaleidoscope" met een speciaal bericht. Stuur hiervoor de volgende tekst naar het verkorte nummer 5038: “stop”. Binnen enkele minuten ontvangt uw mobiele apparaat een bericht van de operator met de resultaten van de operatie.

Stap 2

U kunt ook de hulp van een operator gebruiken, dat wil zeggen een medewerker van het mobiele bedrijf "Megafon". Bezoek hiervoor een van de communicatiesalons van de operator. U kunt de adressen van de kantoren waar diensten aan particulieren worden verleend, bekijken op de officiële Megafon-website op het tabblad Help en Service.

Stap 3

Er is nog een manier - dit is om telefonisch contact op te nemen met de telefoniste. Om dit te doen, belt u 8-800-333-05-00 vanaf uw telefoon. De service wordt op uw verzoek uitgeschakeld.

Stap 4

Gebruik een speciale applicatie om de service "Kaleidoscope" te deactiveren. Je vindt het op je mobiele telefoon. Ga naar het menu, selecteer het gedeelte "Instellingen" en vervolgens - "Telefoon". Klik in de lijst die opent op "MegafonPro". U ziet een toepassing met de naam "Kaleidoscope" - selecteer deze en schakel alle selectievakjes uit. Sla uw wijzigingen op.

Stap 5

U kunt ook een zelfbedieningssysteem gebruiken met de naam "Servicegids" op het e-mailadres https://www.megafon.ru, maar u hebt een wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account. Registreer het met een speciale opdracht. Eenmaal op de persoonlijke accountpagina, in het menu, zoek je het gedeelte "Diensten en tarieven", klik erop. Zoek in de lijst die wordt geopend de service "Kaleidoscope" en schakel deze uit. Vergeet aan het einde niet op "Wijzigingen aanbrengen" te klikken.

Stap 6

Als u een rechtspersoon bent, schakelt u de service uit met een officiële brief die naar het mobiele bedrijf is gestuurd. U kunt het document per fax 8-495-504-50-77 verzenden of persoonlijk naar het kantoor van het bedrijf brengen.

Aanbevolen: