Een Mobiel Nummer Controleren

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Controleren
Een Mobiel Nummer Controleren

Video: Een Mobiel Nummer Controleren

Video: Een Mobiel Nummer Controleren
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Het achterhalen van informatie over de eigenaar van een mobiel nummer is een zeer moeilijke taak, vooral als u niet over de benodigde speciale software beschikt. Maar er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit evenement tot leven te brengen.

Een mobiel nummer controleren
Een mobiel nummer controleren

Noodzakelijk

een schijf met een database

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen wie de eigenaar is van een bepaald nummer, neemt u contact op met de personen die wettelijk toegang hebben tot de informatie waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat u zeer goede redenen moet hebben om u deze informatie te verstrekken, anders wordt uw aanvraag afgewezen.

Stap 2

Neem ook niet rechtstreeks contact op met de operator, want hun regels omvatten het niet bekendmaken van vertrouwelijke informatie over klanten die de diensten van het bedrijf gebruiken. Hoogstwaarschijnlijk wordt u afgewezen en verspilt u uw tijd.

Stap 3

Vind speciale schijven met nummerbases in de markten van uw stad. Het nadeel hier is de snelle dataveroudering. Het ongemak van het vinden van gegevens over de eigenaar van een mobiel nummer is ook dat de gebruiker van de SIM-kaart niet noodzakelijk de persoon is op wiens naam deze is geregistreerd. Bovendien stoppen veel mobiele operators met het verstrekken van een bepaald telefoonnummer aan abonnees, omdat ze het lange tijd niet hebben gebruikt (3 maanden voor Megafon-abonnees, 6 maanden voor Beeline en MTS).

Stap 4

Probeer op een alternatieve legale manier achter de gegevens van de nummerhouder te komen. Maak geen gebruik van de betaalde ponsdiensten voor mobiele telefoons die op internet worden aangeboden, aangezien de meeste van hen niets meer zijn dan een truc van fraudeurs, behalve dat ze een overtreding begaan door vertrouwelijke informatie over klanten van mobiele operators te verspreiden.

Stap 5

Sommige bronnen bieden ook het downloaden van databases met nummers voor het verzenden van sms. Doe dit niet, omdat u hoogstwaarschijnlijk geen diensten zult ontvangen en er een groot bedrag van uw rekening kan worden afgeschreven, of u wordt automatisch verbonden met een dienst. Gebruik alleen torrents en stadsforums om te downloaden.

Aanbevolen: