Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Uw Telefoon
Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Uw Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Uw Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Uw Telefoon
Video: Online geld verdienen, gewoon met je telefoon? 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is het meest voorkomende huishoudelijke artikel geworden. Bijna iedereen heeft het: van een eersteklasser tot een oude vrouw. Mobiele communicatie is zeker handig. Maar zeker, veel eigenaren van mobiele telefoons willen de kosten ervan verlagen en misschien geld verdienen met een mobiele telefoon.

Hoe u geld kunt verdienen met uw telefoon
Hoe u geld kunt verdienen met uw telefoon

Noodzakelijk

  • -mobiele telefoon;
  • - een pakket van onbeperkte diensten.

instructies:

Stap 1

Profiteer van de mogelijkheid om geld te ontvangen voor het bekijken van e-mails als uw telefoon deze functie ondersteunt. Sommige bedrijven betalen u om een advertentie in uw e-mail te bekijken. En als je een bericht naar je vrienden stuurt, krijg je er extra voor betaald. Er zijn bedrijven die bereid zijn te betalen om advertenties te bekijken die op je telefoon komen. Dat wil zeggen, wanneer u een bericht of oproep ontvangt, bekijkt u de advertentieafbeelding en wordt u ervoor betaald. U hoeft alleen maar verbinding te maken met de diensten van zo'n bedrijf.

Stap 2

Als je een iPhone hebt, gebruik dan de Craigslist-app om ongewenste items te verkopen. Met deze applicatie kun je een foto maken van het verkoopitem en de foto op de site plaatsen. Bied uw diensten aan aan degenen die dingen willen verkopen via internetsites.

Stap 3

Gebruik de camera van je mobiele telefoon om geld te verdienen. Maak foto's van toeristen, stuur foto's naar e-mail. Stel een kleine prijs in voor de foto. Houd je telefoon bij de hand. Je kunt dus snel foto's of video's maken van de scène, waarvoor sommige tv-programma's bereid zijn te betalen. Ook kunt u met uw telefoon mensen of hele bedrijven helpen het gewenste object te vinden. Stuur gewoon een foto van het object naar de telefoon van een persoon of bedrijf. U bespaart de werknemer tijd door de mogelijkheid te geven om het object van de foto te beoordelen

Stap 4

Richt een geïmproviseerde vergaderruimte in, bijvoorbeeld in een studentenhuis. Koop een voordelige mobiele telefoon en een onbeperkt servicepakket. Stel een prijs in voor een interlokale oproep die lager is dan die van mobiele operators. Klanten laten zichzelf niet wachten.

Aanbevolen: