Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Mobiele Communicatie

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Mobiele Communicatie
Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Mobiele Communicatie

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Mobiele Communicatie

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Mobiele Communicatie
Video: Make Money Using Your Phone For FREE (iOS & Android) | Make Money Online 2024, April
Anonim

Je hebt vast mensen gezien die gratis simkaarten uitdelen in de buurt van metrostations en je vroeg je af hoe ze aan hun inkomen komen. Het antwoord is simpel. Alleen de kaarten zelf zijn gratis en worden tegen normale prijzen gebruikt. De exploitant ontvangt inkomsten, die hij graag deelt met de distributeurs.

Hoe u geld kunt verdienen met mobiele communicatie
Hoe u geld kunt verdienen met mobiele communicatie

instructies:

Stap 1

Kom naar het hoofdkantoor van de gewenste mobiele operator. Breng zeker je paspoort mee. Vertel hen dat u simkaartdistributeur wilt worden.

Stap 2

Bekijk de arbeidsvoorwaarden. Luister goed naar alles wat er tegen je wordt gezegd, let op alle nuances, zelfs de kleinste. De workflow kan er bijvoorbeeld zo uitzien. U koopt meerdere kaarten tegen groothandelsprijs. Verdeel ze. Van het geld dat uw aangesloten gebruikers besteden aan communicatie, krijgt u een bepaald percentage. Maar alleen tijdens de eerste twee tot drie maanden van het gebruik van elk van de kaarten, is het daarom, om continu geld te verdienen, ook noodzakelijk om continu SIM-kaarten te distribueren.

Stap 3

Als de arbeidsomstandigheden bij je passen, teken dan het contract, dat je ook vooraf goed moet lezen.

Stap 4

Vul een aanvraag voor een salariskaart in bij de bank waarmee de ondernemer samenwerkt. Zorg ervoor dat deze kaart een debetkaart is en geen creditcard.

Stap 5

U kunt nu beginnen met het uitdelen van simkaarten. Wees daarbij uiterst voorzichtig. Vul de vragenlijsten correct in met de paspoortgegevens van de personen die u verbindt. Vergeet ze niet op tijd te overhandigen aan het kantoor van de operator. Als bewakers of wetshandhavers u niet toelaten om in de buurt van een bepaald metrostation te staan, ga dan geen conflict met hen aan. Er zijn veel stations en vroeg of laat zul je er een vinden waar je loyaal wordt behandeld. Kleed je warm in de winter, want je zult meerdere uren achter elkaar buiten moeten staan.

Stap 6

Na een tijdje krijgt u te horen dat de kaart klaar is. Ontvang het onmiddellijk in het filiaal van de bank, waarvan u het adres krijgt. Ontdek welke aanvullende acties, naast het indienen van de vragenlijsten, moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het verdiende geld op de kaart wordt ontvangen. Zorg er dan voor dat ze volledig binnenkomen.

Aanbevolen: