Hoe Een Verjaardag Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren
Hoe Een Verjaardag Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren

Video: Hoe Een Verjaardag Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren

Video: Hoe Een Verjaardag Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren
Video: WIJ VIEREN ONZE 22STE VERJAARDAG! FANTASY THEMA FEEST! 2024, Mei
Anonim

Zoals ze zeggen, zijn er geen kameraden voor smaak en kleur. Natuurlijk is een ongewone en gedenkwaardige (in de goede zin van het woord) verjaardag een dubbelzinnig concept. Maar toch zijn er verschillende universele ideeën, waaruit u in een bepaald geval altijd de meest geschikte kunt kiezen.

Hoe een verjaardag op een ongebruikelijke manier te vieren
Hoe een verjaardag op een ongebruikelijke manier te vieren

instructies:

Stap 1

Onvergetelijke natuur, een volstromende rivier, bloeiende waterlelies, liedjes bij het vuur, geurige barbecue en overnachten in tenten - dit alles kan worden verkregen door te kajakken op je verjaardag. Bied uw gasten een race aan op deze boten. Maak een prijs klaar voor de winnaar. De organisatoren van zo'n vakantie bieden meestal tweedaagse tochten aan met een keuze uit de moeilijkheidsgraad van de route. Als je een beetje extreem wilt - kies de stroomopwaartse route, als jij en je bedrijf nieuwelingen zijn - met de stroom mee. Veel positieve emoties en een berg kleurrijke foto's zijn in ieder geval gegarandeerd!

Stap 2

Tegenwoordig zie je steeds meer uitnodigingen om je verjaardag te vieren in waterparken. Dit is een geweldige kans, vooral in de winter, om een duik te nemen in de dertig graden hitte van de tropen, glijbanen te rijden, in een race te zwemmen en plezier te hebben met vrienden in de zwembaden. Veel waterparken bieden u een uitgebreid feestmenu aan, wat goed van pas zal komen na een aangename lichamelijke activiteit.

Stap 3

Houd je meer van extreme sporten? Nodig uw gasten uit om te skydiven! Misschien zal iemand categorisch weigeren, maar degenen die het ermee eens zijn, zullen zeker een leven lang een flinke dosis adrenaline en levendige indrukken krijgen.

Stap 4

Nodig uw gasten uit om in kostuum naar uw verjaardagsfeestje te komen! Elk van de genodigden moet een felicitatie en een geschenk voorbereiden in de stijl van zijn keuze, en deze ook tijdens de vakantie observeren, dansen, toasten en communiceren met andere mensen. Het wordt leuk, aarzel niet!

Stap 5

Staat de verjaardag niet voor jou gepland, maar voor je kennissen of vrienden, geef dan een cadeaubon voor diverse diensten cadeau. Het voordeel van dit soort cadeaus is dat de jarige zelf een cadeau kan uitzoeken. Dit kan een reis naar de spa zijn voor meerdere personen, paardrijden, snorkelen of een chef-kok bestellen om te bestellen. Waarom raadt u de jarige niet aan om op zijn verjaardag gebruik te maken van dit aanbod? Zorg ervoor dat dit cadeau nog lang in de herinnering blijft.

Aanbevolen: