Een Bekeken Bericht Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Bekeken Bericht Verwijderen
Een Bekeken Bericht Verwijderen

Video: Een Bekeken Bericht Verwijderen

Video: Een Bekeken Bericht Verwijderen
Video: Bericht Verwijderen Herstellen 2024, Mei
Anonim

Als de computer niet persoonlijk is, maar bijvoorbeeld het hele gezin of de hele productieafdeling bedient, vraagt het briefgeheim meer aandacht. In sommige gevallen kunnen sms-berichten ook beschikbaar zijn voor ongewenste lezers. Verwijder ze om de vertrouwelijkheid te behouden.

Een bekeken bericht verwijderen
Een bekeken bericht verwijderen

Noodzakelijk

Een computer met een netwerkverbinding of een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om een bericht op een sociaal netwerk of forum te verwijderen, selecteer je het door een vinkje naast het bericht te plaatsen. Selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt de opdracht "Verwijderen". Om alle berichten te verwijderen, klikt u op de knop "Alles selecteren" en gaat u verder volgens het vorige schema.

Stap 2

Om een gelezen sms-bericht te verwijderen, drukt u na het lezen op de rechterknop (boven de knop voor het verzenden en ontvangen van een oproep). Blader in de groep die verschijnt met de knoppen "omhoog" en "omlaag" naar het commando "Verwijderen", druk nogmaals op de rechterknop en bevestig het verwijderen.

Stap 3

U kunt berichten in de messenger verwijderen via het menu "Instellingen". Selecteer de groep "Geschiedenis", zoek het pad voor het opslaan van de correspondentie (als deze wordt onderhouden). Open de map langs dit pad en verwijder tekstbestanden met onnodige berichten met de "Delete"-toets of de "Shift-Delete"-combinatie (de verwijdering moet worden bevestigd.) In het tweede geval wordt het bestand permanent verwijderd, zonder naar de prullenbak te gaan.

Aanbevolen: