Internet En Mms Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Internet En Mms Instellen Op Je Telefoon
Internet En Mms Instellen Op Je Telefoon

Video: Internet En Mms Instellen Op Je Telefoon

Video: Internet En Mms Instellen Op Je Telefoon
Video: Internet and MMS settings for Android 2024, Mei
Anonim

Abonnees van alle grote Russische telecomoperators kunnen internetten en sms'en. Hiervoor moet u eerst de speciale instellingen verkrijgen. Dit kan via de verstrekte nummers of diensten.

Internet en mms instellen op je telefoon
Internet en mms instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Klanten van Megafon kunnen automatische internetinstellingen ontvangen via sms. Het volstaat om een bericht te sturen met de tekst 1 naar het verkorte nummer 5049. De WAP-, MMS-instellingen zijn ook beschikbaar via hetzelfde nummer. Vervang bij het indienen van een verzoek eenvoudig één door respectievelijk drie of twee. Daarnaast kunt u altijd bellen met 05049 of 05190.

Stap 2

Om mms-instellingen in Megafon te bestellen, moet u de officiële website van het bedrijf bezoeken en daar een speciaal formulier invullen. Zodra de abonnee de bestelde instellingen ontvangt en opslaat, kan hij niet alleen MMS-berichten verzenden en ontvangen, maar ook mobiel internetten. Voor automatische instellingen kunt u ook bellen met het Customer Support Center op 0500.

Stap 3

In MTS is het bestellen van internetinstellingen mogelijk dankzij het gratis nummer 0876. Bovendien is activering ook beschikbaar op de website van de operator (u hoeft alleen uw mobiele telefoonnummer op te geven). Als het handig voor je is om automatische instellingen via sms te bestellen, stuur dan een bericht naar verkort nummer 1234 zonder enige tekst.

Stap 4

Om mms-instellingen van de MTS-operator te bestellen, moet u naar de officiële website van het bedrijf gaan en de sectie Help en service selecteren. Dan hoeft u alleen maar op de kolom met de naam "MMS-instellingen" te klikken. Typ uw mobiele nummer in het veld dat verschijnt. Trouwens, naast de instellingen voor mobiel internet krijg je ook mms-instellingen.

Stap 5

Automatische configuratie van "Mobiel internet", evenals MMS-berichten van de operator "Beeline" is mogelijk door een USSD-verzoek * 118 * 2 # te verzenden. De telefoniste detecteert automatisch het merk en model van uw telefoon en stuurt u vervolgens de benodigde instellingen. Om ze op te slaan, voert u het standaardwachtwoord 1234 in.

Aanbevolen: