De Camera Op Je Telefoon Gebruiken

Inhoudsopgave:

De Camera Op Je Telefoon Gebruiken
De Camera Op Je Telefoon Gebruiken

Video: De Camera Op Je Telefoon Gebruiken

Video: De Camera Op Je Telefoon Gebruiken
Video: ZO kan jij je TELEFOON als WEBCAM gebruiken! (2021) | Uitleg | TechTime 2024, September
Anonim

Nog niet zo lang geleden kon je alleen maar dromen van een camera in een mobiele telefoon, maar nu zijn er zelfs twee in sommige apparaten. En ze zijn niet alleen nodig voor fotografie.

De camera op je telefoon gebruiken
De camera op je telefoon gebruiken

instructies:

Stap 1

Het eerste mogelijke doel van een camera in een telefoon ligt voor de hand en volgt direct uit de naam - het is natuurlijk fotograferen.

Bovendien kan de kwaliteit van de afbeeldingen, afhankelijk van de parameters, op zijn minst niet slechter zijn dan bij sommige camera's. Bovendien heeft de camera van de telefoon, net als een camera, een groot aantal instellingen: helderheid / contrast, flitser, opnamemodus, opnameomstandigheden, scherpstelling, timer, witbalans, effecten, enz. Kortom, zelfs in het geval van niet erg goede opnameomstandigheden kun je de parameters aanpassen zodat het resultaat het beste is.

Stap 2

U kunt ook video opnemen op uw telefoon. Maar wees niet gehaast om je te verheugen als de camera die je leuk vindt een cameraresolutie van 5 of zelfs 10 MP heeft - dit betekent helemaal niet dat je HD-video kunt opnemen. Overigens wordt deze nieuwerwetse feature meestal in grote letters op een prominente plek geschreven, omdat de vraag ernaar groot is. Het is dus zo dat fotografie van veel betere kwaliteit is dan video (bijvoorbeeld respectievelijk 5 en 2 MP), of omgekeerd. Let in ieder geval op dit punt en verduidelijk alle parameters, want meestal verklaren fabrikanten luider over het maximale aantal van deze twee, wat heel begrijpelijk is.

Stap 3

Derde manier van aanbrengen. Waarschijnlijk realiseerde niet iedereen zich bij de eerste keer dat ze verschenen meteen waarom er maar liefst twee camera's in de telefoon zitten, en een ervan is op jou gericht - geen spiegel. Het bleek een handige optie voor het voeren van videogesprekken en conferenties. Dit is zelfs veel handiger dan de telefoon met de hoes ondersteboven te houden, kijkend naar het telefoonscherm aan de voorkant, waardoor je een aantal acties kunt uitvoeren zonder op te kijken van het videogesprek. Niet alle apparaten hebben zo'n functie, maar de behoefte eraan is niet zo breed als in het geval van de eerste twee. Over het algemeen blijkt de webcam. Comfortabel, compact en altijd bij je.

Aanbevolen: