Het Volume Van De Speler Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Van De Speler Verhogen
Het Volume Van De Speler Verhogen

Video: Het Volume Van De Speler Verhogen

Video: Het Volume Van De Speler Verhogen
Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2024, April
Anonim

Veel kinderen en ouderen weten niet hoe ze het volume van de speler moeten verhogen, zowel op oude cassettes of cd-roms als op moderne mp3-spelers, evenals virtuele die zijn ingebouwd in een mobiele telefoon, laptop of computer. Het verhogen van de volumebalans werkt overal op dezelfde manier. Het belangrijkste is om de Engelstalige volumeaanduiding en het embleem te onthouden.

Het volume van de speler verhogen
Het volume van de speler verhogen

Noodzakelijk

Volumeregeling

instructies:

Stap 1

Elke speler moet een volumeregeling hebben. Dit is wat je nodig hebt. In de internationaal geaccepteerde Engelse taal wordt het woord "loudness" als volume geschreven. De meeste muziekapparatuur heeft dit opschrift naast de volumeregelaar, of de verkorte versie - vol. In het geval dat een dergelijke inscriptie ontbreekt, moet de locatie van de luidheid worden bepaald door het embleem.

Stap 2

Het volumepictogram ziet eruit als een groeiend diagram - stappen die zijn gerangschikt in de vorm van een trap, van de kleinste tot de grootste. Vaak wordt een "-" (min) teken weergegeven naast de eerste kleine stap, die een afname van het volume aangeeft. Op zijn beurt wordt vaak een "+"-teken naast de laatste hoge sport getekend, wat een toename van de geluidsbalans aangeeft. De volumeregelaar kan een heel ander uiterlijk hebben - een horizontale of verticale schaal met een schuif die er langs loopt, een roterende ring, in de vorm van een of twee knoppen.

Stap 3

Ontdek ook hoe u het volume van de speler naar de bandrecorder kunt verhogen en zelfs meer. Deze kennis komt van pas in veldomstandigheden, in het land of in een andere vergelijkbare situatie. Zoek eerst de line-in (hoofdtelefoonaansluiting) op uw speler. Steek daar een snoer van de juiste maat in. Sluit de speler aan op een versterker of andere versterkende apparatuur, zoals een computer of muziekcentrum. U moet het snoer aansluiten op de line-in. Ze kunnen fungeren als een aansluiting voor een externe microfoon. Sluit speakers met speakers aan op de versterker. Zet je muziektechniek aan en stem af. Het volume van de speler zal aanzienlijk toenemen. Het geluidseffect is hetzelfde als dat van een bandrecorder.

Aanbevolen: