Frameloze Smartphones 2017: De Meest Interessante Modellen

Inhoudsopgave:

Frameloze Smartphones 2017: De Meest Interessante Modellen
Frameloze Smartphones 2017: De Meest Interessante Modellen

Video: Frameloze Smartphones 2017: De Meest Interessante Modellen

Video: Frameloze Smartphones 2017: De Meest Interessante Modellen
Video: Les meilleurs smartphones Android de 2017 2024, Mei
Anonim

Frameloze smartphones zijn populaire, strakke en praktische toestellen. Het voordeel van de toestellen is de panoramische weergave, die beduidend meer inhoud bevat. Als gevolg hiervan heeft de gebruiker de mogelijkheid om met het grootste plezier films te kijken, game-applicaties te gebruiken met een vrolijkere stemming, informatie uit de browser te consumeren in de vorm van tekst en afbeeldingen in een meer omvattend formaat.

Frameloze smartphones 2017: de meest interessante modellen
Frameloze smartphones 2017: de meest interessante modellen

LG g6

De beste bezelloze smartphones hebben een lange lijst. Maar het was dit apparaat dat het allereerste frameloze vlaggenschip van 2017 werd. Het eerste dat de aandacht trekt in de LG G6 is een enorm scherm, dat, zoals het voor veel gebruikers lijkt, de dunste randen heeft. De buitenkant van de smartphone bestaat uit een volledig en stevig metalen frame langs de omtrek en een gebogen glazen paneel aan de achterkant.

Afbeelding
Afbeelding

LG G6 heeft een diagonaal van 5,2 inch. Op deze plaats is een 5,7-inch scherm ingeschreven met een beeldverhouding van 18:9, een resolutie van 2880x1440 pixels en uitstekende kenmerken van helderheid en kleurweergave. Het voordeel van de smartphone is de dubbele camera. Hiermee maak je groothoekopnamen met een gezichtsveld van 125 graden.

LG Q6

LG Q6 is de meest ongewone smartphone die met recht het "kleine broertje" van het vlaggenschip G6 kan worden genoemd. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk hier is ook het enorme display met een beeldverhouding van 18: 9. Kleine afmetingen zijn een onbetwist voordeel.

Afbeelding
Afbeelding

Eigenaren van dit vlaggenschip zullen ongetwijfeld blij zijn met het 5,5-inch display in de 5-inch body van het toestel. Beeldkwaliteit in absolute orde met een resolutie van 2160x1080 pixels. Een triest nadeel is natuurlijk het ontbreken van een vingerafdrukscanner. Maar dit wordt met succes gecompenseerd door het systeem in het gezicht te ontgrendelen.

LG V30 +

Afbeelding
Afbeelding

Momenteel wordt dit vlaggenschip beschouwd als de coolste Koreaanse smartphone en staat het bovenaan de top bezelloze smartphones. Het is een soort verbeterde versie van de succesvolle G6. Maar een belangrijke bonus is de opkomende mogelijkheid van draadloos opladen, een hoger niveau van autonomie en ook een grotendeels gepompte groothoekmodus.

Sony Xperia XA2

Afbeelding
Afbeelding

Sony heeft een nogal conservatieve kijk op bezelloze smartphones. Dit kwam tot uiting in de maximale toename in breedte van het display en in de minimale zijkanten. De XA2 heeft een metalen frame en een kunststof achterkant. Opgemerkt moet worden dat de diagonaal van het scherm 5,2 inch is en de resolutie 1920 x 1080 pixels. Camera's zijn ongetwijfeld ook leuk: de belangrijkste heeft een resolutie van maar liefst 23 megapixels, en de voorste heeft 8 megapixels. De aanwezigheid van NFC-technologie voor contactloze nummers wordt als een aangename bonus beschouwd.

Huawei Nova 2i

Afbeelding
Afbeelding

Maar de ontwikkelaars van het Chinese bedrijf Huawei Nova 2i konden een enorm 5, 9-inch scherm vormen met een resolutie van 2160x1080 pixels. De smartphone heeft een langwerpig scherm en een standaard design van een gestroomlijnde metalen behuizing. De hoofdgedachte van dit toestel zijn de dubbele camera's voor en achter. De belangrijkste heeft een resolutie van 16 + 2 megapixels, de voorkant heeft 13 + 2 megapixels.

Aanbevolen: