Hoe Maak Je Een Alarm Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Alarm Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Alarm Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Alarm Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Alarm Met Je Eigen Handen
Video: Hoe zet je een geluid om naar ringtoon of wekker?? 2024, Mei
Anonim

Om een inbraak in een bepaalde ruimte op afstand te detecteren, is een beveiligingssysteem nodig. Velen van hen zijn moeilijk en duur. Maar een heel eenvoudig systeem kan thuis worden gemaakt.

Hoe maak je een alarm met je eigen handen
Hoe maak je een alarm met je eigen handen

instructies:

Stap 1

Neem een oude, overbodige maar functionele mobiele telefoon. Haal de batterij en simkaart eruit.

Stap 2

Open het apparaat met de speciaal ontworpen schroevendraaiers. Gebruik geen gewone schroevendraaiers om beschadiging van de schroefsleuven te voorkomen.

Stap 3

Sluit twee draden aan op de belknop. Haal ze eruit, maak hiervoor een uitsparing in een van de wanden van de kast. Stel je telefoon samen.

Stap 4

Installeer de simkaart en batterij in het apparaat. Zet het aan. Kies het nummer van een andere telefoon die ook van jou is, maar druk niet op de belknop.

Stap 5

Sluit de draden die uit de telefoon komen kort. Zorg ervoor dat uw tweede telefoon een inkomende oproep ontvangt. Neem de handset niet op.

Stap 6

Schakel alle geluiden in het menu van de telefoon uit, inclusief eventuele servicegeluiden, evenals het trilalarm. Sluit een reed-schakelaar aan op de buitendraden en bevestig een magneet aan de deur. Plaats de reed-schakelaar zo dat zowel bij openen als sluiten de magneet er snel voorbij "vliegt" waardoor kortsluiting ontstaat.

Stap 7

Plaats de telefoon in het beschermde gebied, zodat deze de deuropening niet hindert en niet kan worden gezien. Sluit de oplader die in het netwerk zit erop aan. Toets daarop nogmaals het nummer van je tweede telefoon, maar druk niet op de beltoets.

Stap 8

Voer in het geheugen van de tweede telefoon het nummer van de eerste in en noem deze "Alarm". Als u de oproep beantwoordt, wordt het geld van de rekening van de eerste telefoon afgeschreven, maar u hoort wel wat er in de kamer gebeurt.

Stap 9

Gebruik minimaal eens per zes maanden een betaalde service op de eerste telefoon, anders wordt de simkaart geblokkeerd. Laad zijn rekening op tijd op. Gebruik geen zelfgemaakte alarmen om kritieke voorzieningen te bewaken. Koop hiervoor een goed gecertificeerd industrieel fabricagesysteem.

Aanbevolen: