Hoe Maak Je Een Vriezer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vriezer
Hoe Maak Je Een Vriezer

Video: Hoe Maak Je Een Vriezer

Video: Hoe Maak Je Een Vriezer
Video: VRIEZER ontdooien BESTE en snelste manier DIY 2024, Mei
Anonim

In een aantal bedrijfsruimten - in magazijnen, in winkels - is het noodzakelijk om een vriezer te installeren voor het bewaren van voedsel. Dit is eenvoudig te doen als u een set inklapbare vriezer aanschaft en deze volgens de handleiding installeert. Het is belangrijk om elk onderdeel nauwkeurig te verbinden en de dichtheid van de hele constructie te waarborgen.

Hoe maak je een vriezer
Hoe maak je een vriezer

Noodzakelijk

Accessoires in de vorm van een slot, handgreep, sleutels, pakkingen, bevestigingsmiddelen, scharnieren, pluggen, evenals een drempelplaat, bevestigingsbeugel, aansluitblok; plastic afdichtmiddelen, PVA-draad, isolonovy-afdichtmiddel

instructies:

Stap 1

Het monteren van de vloerpanelen, het bouwen van de eerste hoek van de vriezer. We bouwen de muur en vormen de tweede hoek. Wij maken de eindmontage. Wij plaatsen plafondpanelen.

Stap 2

We monteren de deuropening. We behandelen de rubberen ring op de stang met siliconenvet, installeren de schuimrubberen pakkingen op de deurkruk, draaien de bouten vast.

Stap 3

In de vriezer sluiten we de apparatuur aan waarmee de gewenste temperatuur wordt gecreëerd. Dit kunnen luchtkoelerventilatoren, koelbatterijen, geforceerde luchtkoelers zijn.

Aanbevolen: