Hoe "mts" Staat Voor

Inhoudsopgave:

Hoe "mts" Staat Voor
Hoe "mts" Staat Voor

Video: Hoe "mts" Staat Voor

Video: Hoe
Video: Important Dances Form In India MCQ | SSC MTS, CGL EXAM 2021 | Expected GS Question for MTS exam 2024, Mei
Anonim

Afkortingen spelen een belangrijke rol in de Russische taal. Met hun hulp verkorten we complexe, lange woorden en zinnen om de uitspraak te vergemakkelijken. Er kunnen meerdere betekenissen van dezelfde afkorting zijn, en dan moet de betekenis worden bepaald op basis van de context, of gekoppeld aan de tegenwoordige tijd. De afkorting MTS heeft ook verschillende betekenissen, maar de meest relevante vandaag is de afkorting van de uitdrukking Mobile TeleSystems, die wordt gebruikt door een bedrijf voor mobiele communicatie.

Hoe mts. te vertalen
Hoe mts. te vertalen

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Typ in de zoekmachine de vraag "Hoe wordt MTS vertaald". Het zoekprogramma zal u voorzien van een groot aantal antwoorden op de gestelde vraag.

Stap 2

Kies uit de vele opties de meest acceptabele antwoorden, geschreven in een gemakkelijke en begrijpelijke taal, en zoveel mogelijk de essentie van uw vraag onthullend.

Stap 3

Lees dat MTS staat voor "Mobile TeleSystems", een Russische mobiele operator is, ook actief is op het grondgebied van de GOS-landen en India, en meer dan honderd miljoen mensen bedient.

Aanbevolen: