Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Geld Er Op Je Mobiel Staat?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Geld Er Op Je Mobiel Staat?
Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Geld Er Op Je Mobiel Staat?

Video: Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Geld Er Op Je Mobiel Staat?

Video: Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Geld Er Op Je Mobiel Staat?
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, Maart
Anonim

Om de status van een gsm-account te controleren, biedt elke operator verschillende methoden: een speciaal USSD-verzoek gebruiken, een gratis nummer bellen, een persoonlijk account op de website van de operator gebruiken.

Hoe kom je erachter hoeveel geld er op je mobiel staat?
Hoe kom je erachter hoeveel geld er op je mobiel staat?

instructies:

Stap 1

Als u een MTS-abonnee bent, kunt u op een van de volgende manieren informatie krijgen over het geldbedrag op uw mobiele telefoonrekening. Kies het verzoek * 100 # met het toetsenblok van de telefoon en druk vervolgens op de belknop. Na een paar seconden verschijnt er een bericht over uw accountstatus op het scherm. Of bel 111 en volg de verdere instructies van het antwoordapparaat. U kunt ook een bericht sturen met de tekst "11" naar nummer 111. Na een tijdje ontvangt u een bericht met details van de factuur. En tot slot, de laatste optie is de MTS Internet Assistant. Om het te gebruiken, opent u de link in uw browser

Stap 2

Om de status van het account te controleren, moeten Beeline-abonnees een van de volgende dingen doen. De eerste optie is om het verzoek * 102 # te bellen met het toetsenblok van de telefoon en vervolgens op de belknop te drukken. Op sommige telefoonmodellen kunnen als reactie onleesbare tekens worden geretourneerd. Kies in dit geval een van de volgende verzoeken: # 102 # of # 106 #. Het eerste verzoek is analoog aan * 102 #, het tweede controleert ook extra accounts. Een andere mogelijkheid om het saldo te checken is 0697 te bellen. Het is gratis voor alle Beeline abonnees.

Stap 3

MegaFon-abonnees kunnen het saldo van hun mobiel op een van de volgende manieren controleren. Kies het verzoek * 100 # met behulp van het toetsenbord van de telefoon en druk op de belknop. Na een tijdje ziet u een bericht op het scherm met informatie over het account. U kunt in plaats van dit verzoek ook * 102 # bellen. De tweede mogelijkheid is om het gratis nummer 0501 te bellen. Door dit te bellen hoort u een spraakbericht over de status van uw account. De derde optie is om sms te sturen naar het nummer 000100 met de tekst "B" (in Cyrillisch) of "B" (in het Latijn).

Stap 4

Er zijn ook verschillende manieren om het saldo van Tele2-abonnees te controleren. Kies eerst het verzoek * 105 # en druk op de beltoets. De tweede manier is om 697 te bellen om te luisteren naar informatie over de status van de rekening. Ten derde - kies het verzoek * 111 #, druk op de beltoets en volg de instructies.

Aanbevolen: