Hoe Zwarte Lijst Op Samsung-telefoon Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Zwarte Lijst Op Samsung-telefoon Te Vinden
Hoe Zwarte Lijst Op Samsung-telefoon Te Vinden

Video: Hoe Zwarte Lijst Op Samsung-telefoon Te Vinden

Video: Hoe Zwarte Lijst Op Samsung-telefoon Te Vinden
Video: 4 Ways to Check Samsung Blacklist Status by IMEI / ESN – Free Phone Blacklist IMEI Checker 2024, April
Anonim

Misschien zijn sommige eigenaren van mobiele telefoons een situatie tegengekomen waarin iemand vervelend is met telefoontjes. Als u een Samsung-telefoon heeft, gebruikt u de optie "zwarte lijst" en voert u het nummer van de ongewenste abonnee daarin in.

Hoe zwarte lijst op Samsung-telefoon te vinden
Hoe zwarte lijst op Samsung-telefoon te vinden

instructies:

Stap 1

U kunt mobiele, vaste, interlokale en internationale gesprekken toevoegen aan de "zwarte lijst". Als de abonnee op de lijst uw nummer opnieuw kiest, kan hij er niet doorkomen, omdat uw nummer voor hem als verkeerd gekozen nummer wordt beschouwd.

Stap 2

Om een nummer toe te voegen aan de "zwarte lijst", gaat u naar het hoofdmenu van de telefoon. Selecteer "Instellingen", dan "Toepassingen", dan "Oproepen" - "Alle oproepen" - "Zwarte lijst" - "Activering" - inschakelen.

Stap 3

Open het menu Toevoegen aan lijst. Als het ongewenste nummer in het telefoonboek is opgeslagen, klikt u op "Toevoegen uit telefoonboek" of voert u het nummer zelf in.

Stap 4

U kunt een telefoonnummer toevoegen vanuit het oproeplogboek. Selecteer het ongewenste nummer, het contextmenu, selecteer daarin het tabblad "Toevoegen aan zwarte lijst".

Stap 5

Als u per ongeluk het verkeerde nummer hebt ingevoerd, zoek dan de zwarte lijst, zoals aangegeven in de tweede alinea, selecteer de abonnee, verwijder het vinkje naast hem. Of via opties - uit de lijst verwijderen.

Stap 6

U kunt zich ook van de "zwarte lijst" verwijderen via het oproeplogboek. Selecteer een nummer, open het contextmenu, selecteer daarin het tabblad "Verwijderen uit de zwarte lijst".

Stap 7

De namen van opties kunnen verschillen van model tot telefoon, maar het principe blijft hetzelfde. Als u een oud model telefoon heeft, is het item "zwarte lijst" er mogelijk niet. Vervolgens kunt u verbinding maken op de officiële website van uw mobiele provider.

Aanbevolen: