Smartphone Review Xiaomi Mi 9

Inhoudsopgave:

Smartphone Review Xiaomi Mi 9
Smartphone Review Xiaomi Mi 9

Video: Smartphone Review Xiaomi Mi 9

Video: Smartphone Review Xiaomi Mi 9
Video: Топовый Xiaomi Mi 9 — большой обзор 2024, Mei
Anonim

Het nieuwe middenklasse wonder van Xiaomi.

De Xiaomi Mi 9 is een fantastisch apparaat dat veel van de kenmerken van merktelefoons biedt.

Smartphone Review Xiaomi Mi 9
Smartphone Review Xiaomi Mi 9

Noodzakelijk

  • Voordelen:
  • 1. Betaalbare prijs.
  • 2. Indrukwekkende camera-instelling.
  • 3. Krachtige chipset.
  • minpuntjes:
  • 1. Warmt snel op.
  • 2. Vreemde interface.
  • 3. Lage batterijcapaciteit.

instructies:

Stap 1

Xiaomi is nog een vrij nieuw merk op de mobiele markt, maar het bedrijf probeert concurrentie te creëren met andere merken. De Mi 9 is een goed toestel met een krachtige processor, indrukwekkende camera-instellingen en ondersteuning voor snelladen. Een groot pluspunt is de prijs van het apparaat. Over het algemeen is de Mi 9 een indrukwekkend apparaat dat kan concurreren op de Android-markt. De prijs van de Xiaomi Mi 9 varieert nogal tussen regio's en landen. De 64GB-versie kost $ 500 en de 128GB-versie $ 549.

Xiaomi Mi 9 prijs
Xiaomi Mi 9 prijs

Stap 2

Ontwerp en weergave

De Xiaomi Mi 9 heeft een licht gebogen glazen achterkant, wat hem een aparte look en een comfortabel gevoel geeft. Xiaomi zegt dat dit een aantrekkelijk holografisch effect creëert, maar op de zwarte versie van de telefoon is dat nauwelijks merkbaar. De Mi 9 heeft een 6,39-inch AMOLED-display met 2340 x 1080 Full HD+ resolutie die levendige kleuren levert met een breed scala aan helderheid.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Batterijduur

Xiaomi Mi 9 heeft niet de slechtste batterij op de markt, maar 3300 mAh is een teleurstellende factor in dit toestel.

Het laadniveau zakt snel bij normaal gebruik. Vaak gaat een telefoon niet eens een dag mee op een enkele lading. De telefoon laadt echter vrij snel op. Met een oplader van 10 W bereikte de telefoon in slechts 50 minuten 100%. De Mi 9 ondersteunt ook opladen tot 20W, wat zal leiden tot nog sneller opladen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Camera

De camera is een van de belangrijkste kenmerken van de Xiaomi Mi 9 en het is een van de sterkste onderdelen van de telefoon.

Aan de achterkant bevinden zich 48 MP brede, 16 MP ultrabrede en 12 MP telelenzen die samen een aantal behoorlijk fantastische foto's maken, en de mogelijkheden van de camera worden aangevuld met een verzameling AI-functies om uw fotografie te helpen. De frontcamera is uitgerust met 20MP.

Bij weinig licht levert de camera resultaten die ver verwijderd zijn van de concurrentie. In de normale opnamemodus worden echter levendige beelden verkregen. Het sterke punt van de camera is de diepe detectie, dankzij een 12 MP telelens. Er is ook een handmatige scherpstelmodus waarbij je op een onderwerp op het scherm tikt om erop scherp te stellen. De camera aan de voorkant heeft een snelle scherpstelling met een goede kleurnauwkeurigheid.

Er zijn een aantal voor- en nabewerkingsfuncties, waaronder een schoonheidsmodus waarmee u bokeh-effecten aan afbeeldingen kunt toevoegen, vloeiende huidtinten en andere bloemen, en een Pro-modus waarmee u opnameparameters zoals diafragma en sluitertijd kunt regelen.

De hoofdcamera ondersteunt ook video-opnames tot 4K, maar de optie zelf is verborgen in het menu, waardoor het moeilijk te gebruiken is.

Aanbevolen: