Waar Koop Je Een Apple TV-settopbox?

Waar Koop Je Een Apple TV-settopbox?
Waar Koop Je Een Apple TV-settopbox?

Video: Waar Koop Je Een Apple TV-settopbox?

Video: Waar Koop Je Een Apple TV-settopbox?
Video: Стоит ли покупать Apple TV? 2024, Mei
Anonim

Met Apple TV kun je genieten van de eindeloze bronnen van de iTunes Store. Gelukkige eigenaren van dit apparaat kunnen gemakkelijk de nieuwigheden van de wereldcinema, tv-shows, naar muziek en radio luisteren in hoge kwaliteit. Een Apple TV settopbox kun je in Rusland op meerdere plekken kopen.

Waar koop je een Apple TV-settopbox?
Waar koop je een Apple TV-settopbox?

De grootste officiële vertegenwoordiger van Apple in Rusland, "re: Store" -winkels bieden hun klanten de mogelijkheid om zonder problemen een Apple TV-settopbox te kopen. U kunt een nieuw apparaat zowel in het echt als in de online winkel van het netwerk krijgen. De verkooppunten van Apple-producten bevinden zich in veel steden in de Russische Federatie. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een settopbox bekijken, aanraken en kopen in Moskou, St. Petersburg, Yekaterinburg, Krasnodar, Samara, Novosibirsk, enz. Winkeladressen zijn te vinden op de officiële website van de winkel.

Als uw stad niet op de bijgevoegde lijst staat, wanhoop dan niet. U kunt daar een Apple TV-settopbox kopen via de online winkel. Levering van producten wordt uitgevoerd door koeriersdienst.

U kunt een settopbox ook kopen in andere online elektronicawinkels. Kijk goed naar de leveringsvoorwaarden en controleer de beschikbaarheid van het apparaat. In sommige winkels kun je Apple TV vooraf bestellen. Vraag in dat geval zeker naar de meest precieze levertijd van het gewenste toestel. Als de tijd het toelaat, wacht dan tot de goederen zijn aangekomen. Kijk anders eens bij andere online winkels.

Als u geld wilt besparen, kunt u een Apple TV-settopbox kopen op de secundaire markt of in de hand houden. Raadpleeg hiervoor de sites avito.ru of slando.ru. U kunt het apparaat het beste kopen bij een persoon die in uw stad woont. In dit geval kunt u eenvoudig contact met hem opnemen en vóór aankoop de settopbox controleren op naleving van technische vereisten en prestaties. De prijs van Apple TV zal in dit geval iets lager zijn, er is ook de mogelijkheid om te onderhandelen. Toegegeven, het uiterlijk komt niet altijd overeen met de winkel, er kunnen slijtage of krassen zijn.

De settopbox kan in Europa worden gekocht of besteld. Daar zullen de kosten iets lager zijn, er is ook een mogelijkheid om een deel van het geld terug te geven op de TaxFree-cheque. Het belangrijkste is om alle documenten en de garantiekaart te bewaren. Apple biedt een internationale garantie voor zijn producten en je kunt in elk land hulp of advies krijgen, ongeacht waar de aankoop is gedaan.

Aanbevolen: