Slimme Gadget - Fitnessarmband

Slimme Gadget - Fitnessarmband
Slimme Gadget - Fitnessarmband

Video: Slimme Gadget - Fitnessarmband

Video: Slimme Gadget - Fitnessarmband
Video: Welke SLIMME THERMOSTAAT moet je kopen? Een paar tips! 2024, Mei
Anonim

Het idee om een fitnessarmband te maken is simpel. Het is ontworpen om de eigenaar te informeren over de hoeveelheid ontvangen en verbruikte energie gedurende de dag. Zo'n apparaat is handig voor diegenen die hun figuur en gezondheid willen verbeteren, maar hun eigen resultaten niet kunnen controleren.

Slimme gadget - fitnessarmband
Slimme gadget - fitnessarmband

Dus waar zijn fitnessarmbanden goed voor? Het is een compact, multifunctioneel slim apparaat dat is ontworpen om uw leven beter te maken. De armband leest zeer nauwkeurig de afstand, het aantal treden en treden af als je de trap oploopt; telt de gegeten calorieën correct. De armband heeft een handig display dat als horloge kan worden gebruikt; er is ook een wekker met een zacht, delicaat trilalarm.

Wat kan dit apparaat nog meer? Als je jezelf bijvoorbeeld als doel stelt om 200 stappen te lopen, zal de slimme armband je, wanneer je de laatste stap zet, je hierover informeren door middel van trillingen en animatie op het display. Hij heeft een hoogtemeter die de beweging op de trap bewaakt wanneer de belasting van het lichaam maximaal is en calorieën worden verbrand. Ook in het arsenaal aan modieuze "trucs" is er een slaapvolgfunctie. Slaapbioritmen worden geregistreerd in de vorm van een grafiek, die 's ochtends kan worden geanalyseerd en er kunnen wijzigingen worden aangebracht om de kwaliteit van de rust te verbeteren.

Wat is een fitnessarmband? Eenvoudige nette vorm gemaakt van rubberhoudend materiaal, discreet ontwerp, harmonieus te combineren met elke kledingstijl. Een sterke sluiting zet het apparaat stevig vast, het zal niet uit je hand vallen tijdens fitnesssessies. Sensoren zijn discreet gemonteerd in een plastic behuizing, een waterdichte basis beschermt ze betrouwbaar tegen zweet en water en zorgt voor een ononderbroken werking.

De slimme armband registreert de waarde van je motoriek en zet deze over naar het profiel in Fitbit.com. De verbinding is via USB rechtstreeks met een computer of met een IOS-apparaat via Bluetooch. Bij het synchroniseren met de applicatie wordt bij het bereiken van de gestelde doelen een bijbehorend bericht naar de e-mail gestuurd.

Aanbevolen: