Wat Zijn Slimme Sieraden?

Wat Zijn Slimme Sieraden?
Wat Zijn Slimme Sieraden?

Video: Wat Zijn Slimme Sieraden?

Video: Wat Zijn Slimme Sieraden?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

Met miniaturisatie kun je geweldige dingen maken. Ook besteedde ze aandacht aan gadgets en sieraden. Er werden geweldige producten geboren - "slimme" sieraden.

Gadgets + Sieraden = Slimme Sieraden
Gadgets + Sieraden = Slimme Sieraden

Tegenwoordig kan een mooie hanger of een elegante armband een USB-stick of iets meer verbergen, ontwerpers hebben ringen, oorbellen en andere sieraden niet omzeild.

гаджеты=
гаджеты=

Eigenlijk verbaas je niemand met een flashdrive + hanger hybride, zo'n combinatie bestaat al tien jaar, zo niet meer, en niet alleen in spionagefilms. Flash-drives zijn ingebed in armbanden, horloges, sleutelhangers. Maar u kunt meer interessante opties vinden. Bijvoorbeeld praktisch nutteloze, maar zeer mooie opties voor "slimme" sieraden, zoals een armband met een scherm over het hele oppervlak (met behulp van het programma dat op een smartphone is geïnstalleerd, kun je het elke dag versieren met nieuwe patronen), een ketting die kan van kleur veranderen om bij uw stemming te passen.

Handiger zijn natuurlijk hangers, armbanden, haarspelden of andere sieraden met ingebouwde knoppen om de politie op de hoogte te stellen van een aanval op de eigenaar van de gadget, de coördinaten van deze gebeurtenis vast te stellen.

Concurreren met smartwatches zijn sieraden die de eigenaar kunnen informeren over berichten en oproepen die op zijn smartphone zijn binnengekomen, evenals sieraden met ingebouwde sensoren om de kwaliteit van leven te verbeteren. Tot de laatste behoren een armband die aangeeft wanneer je moet stoppen met zonnebaden, oorbellen om je houding te corrigeren en een multifunctionele armband die persoonlijk advies geeft over lichamelijke activiteit.

Een aparte regel is de moeite waard om het resultaat van de "kruising" van sieraden en medische hulpmiddelen te benadrukken. In deze categorie bestaan al interessante concepten, bijvoorbeeld een ring voor het tijdig, pijnloos en onopvallend toedienen van insuline.

U zegt dat dit vreemd speelgoed is? Misschien … Maar elke dag zijn er meer en meer opties voor slimme sieraden en ze zijn niet allemaal volledig nutteloos. Natuurlijk kan men niet zonder komische hybriden, maar als alle medische hulpmiddelen mooi, miniatuur en pijnloos worden, dan zal men de uitvinders hiervoor alleen oprecht moeten bedanken.

Aanbevolen: