Welke Fruit Ninja-spellen Zijn Het Spelen Waard

Inhoudsopgave:

Welke Fruit Ninja-spellen Zijn Het Spelen Waard
Welke Fruit Ninja-spellen Zijn Het Spelen Waard

Video: Welke Fruit Ninja-spellen Zijn Het Spelen Waard

Video: Welke Fruit Ninja-spellen Zijn Het Spelen Waard
Video: NOOB vs PRO vs HACKER - Fruit Ninja 2024, Mei
Anonim

Fruit Ninja is een van de meest populaire mobiele games. Nadat het was gepubliceerd, namen de ontwikkelaars dit idee natuurlijk over en begonnen ze nieuwe games te maken met vergelijkbare gameplay.

Welke Fruit Ninja-spellen zijn het spelen waard
Welke Fruit Ninja-spellen zijn het spelen waard

Het idee van het Fruit Ninja-spel is vrij eenvoudig en duidelijk: de speler moet de vruchten van het fruit snijden en punten verzamelen. Natuurlijk zijn er naast het fruit zelf ook kleine bonussen. Nadat een speler bijvoorbeeld een speciaal fruit heeft gesneden, krijgt hij ofwel een vertraging of een scorevermenigvuldiger, of er verschijnt meer fruit op het scherm. Met zo'n eenvoudige gameplay is deze game behoorlijk populair geworden. Je kunt er veel tijd achter doorbrengen en het niet eens merken. Natuurlijk, met dit niveau van populariteit en gemak van implementatie, hebben ontwikkelaars van mobiele games besloten om andere games te maken die vergelijkbaar zijn met Fruit Ninja. Op internet kan iedereen veel analogen tegenkomen.

Planeet Invasie

Een van de meer populaire mobiele games is Planet Invasion. Het lijkt erg op Fruit Ninja, maar is tegelijkertijd heel anders. Het spel speelt zich af in de ruimte, en in tegenstelling tot het bovengenoemde spel, is er een specifiek doel. Het ligt in het feit dat de speler zijn eigen planeet moet beschermen tegen vijanden die ernaar streven deze te grijpen. De gameplay is vergelijkbaar met Fruit Ninja, maar hier is het niet nodig om fruit te snijden, maar om torpedo's te lanceren die de vloot van de vijand zullen vernietigen. De graphics in de game zijn cartoonesk, zoals in de meeste moderne games op mobiele apparaten. Planet Invasion draait op Android-besturingssystemen met versie 2.0.1 of hoger.

Sakura schuine streep

Een ander spel dat qua stijl en gameplay vergelijkbaar is met Fruit Ninja, is Sakura Slash. De game speelt zich af in Japan, dat is binnengevallen door hordes demonen. De taak van de speler is als volgt: met behulp van een trouw mes moet hij het land bevrijden van de monsters die het hebben veroverd. Wat betreft de technische component van het spel, het beeld is erg mooi. Sakura Slash werkt ook op Android-besturingssystemen, alleen met een versie van maar liefst 2.2.

Monster van poppen

Monster of Puppets is een ander opmerkelijk spel. Hier moet de gebruiker zich verdedigen tegen buitenaardse wezens die proberen het pretpark te veroveren. In het arsenaal van de speler is er een enorm aantal allerlei soorten wapens en andere bonussen waarmee hij gemakkelijk met slechte wensen kan omgaan. De afbeelding in het spel lijkt meer op appliqués van kinderen die aan elkaar zijn geplakt, maar toch trekt het de aandacht en de personages zelf zijn behoorlijk goed getekend.

Aanbevolen: