Een Tarief Activeren In Megafon

Inhoudsopgave:

Een Tarief Activeren In Megafon
Een Tarief Activeren In Megafon

Video: Een Tarief Activeren In Megafon

Video: Een Tarief Activeren In Megafon
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, Mei
Anonim

De kosten van het gebruik van de diensten van een mobiele operator hangen af van hoe correct het tarief is gekozen. Megafon biedt zijn abonnees verschillende tarieven, maar de gebruiker moet weten hoe hij van het ene tariefplan naar het andere kan overstappen.

Een tarief activeren in Megafon
Een tarief activeren in Megafon

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de tariefplannen die Megafon aan zijn abonnees aanbiedt, kunnen verschillen in verschillende regio's van het land. Maak daarom rechtstreeks kennis met de tarieven op het kantoor van de mobiele operator of op zijn regionale website. Ga naar de centrale bron om naar de regionale Megafon-website te gaan. Wellicht wordt u per ip-adres direct doorverwezen naar de gewenste regionale site. Als dit niet is gebeurd of de omleiding niet correct blijkt te zijn, selecteert u de gewenste regio in de lijst bovenaan de sitepagina.

Stap 2

Klik op de link "Tarieven" links bovenaan de site. Er wordt een pagina geopend met bestaande tariefplannen. In het linkergedeelte kunt u bovendien de tariefsectie selecteren waarin u geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld "Voor communicatie met Megafon-abonnees". Daarna kunt u aan de rechterkant van de pagina elk tarief selecteren waarin u geïnteresseerd bent en vertrouwd raken met de voorwaarden ervan.

Stap 3

Na het openen van de informatie over het tarief, bestudeer het zorgvuldig. Let op de services die standaard zijn aangesloten, bijvoorbeeld "De kiestoon wijzigen". De service is twee weken gratis, daarna wordt er een dagtarief in rekening gebracht. Vergeet na het aansluiten van het tarief niet de services die u niet nodig heeft uit te schakelen.

Stap 4

Op de pagina's met tarieven, in de rechterbovenhoek, staat informatie over de aansluitmethode. Om bijvoorbeeld het tarief "Uitstekend" te activeren, moet u het commando * 168 * 20 # kiezen en op de beltoets drukken. Vergeet niet dat de exacte parameters van de opdracht moeten worden bekeken op de regionale Megafon-website.

Stap 5

Bent u al abonnee van deze operator en wilt u overstappen naar een ander tarief, dan kan dat via de "Servicegids". U kunt de dienst invoeren op de Megafon website, hiervoor dient u uw login (uw telefoonnummer) en wachtwoord in te voeren. Als je de "Servicegids" niet hebt gebruikt en je hebt geen wachtwoord, verkrijg het dan door een gratis commando * 105 * 00 # te sturen. Het wachtwoord wordt naar uw telefoon verzonden.

Stap 6

Ga naar de "Servicegids", selecteer de sectie "Diensten en tarief" - "Wijzig het tariefplan". Markeer op de geopende pagina het gewenste tariefplan in de lijst en klik op de knop "Bestellen". Uw tariefplan wordt gewijzigd.

Aanbevolen: