Hoe Het Telefoonwachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonwachtwoord Te Herstellen
Hoe Het Telefoonwachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het Telefoonwachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het Telefoonwachtwoord Te Herstellen
Video: Hoe een voorste draagarmrubbers vervangen op een Hyundai Getz 1 | Handleiding HD 2024, April
Anonim

De meeste telefoons die momenteel in productie zijn, hebben een functie om de toegang te blokkeren tot gegevens die u als vertrouwelijk beschouwt, niet bedoeld voor nieuwsgierige blikken. U kunt een wachtwoord instellen in uw telefooninstellingen. Als u het vergeet, kunt u het eenvoudig herstellen met een paar eenvoudige methoden.

Hoe het telefoonwachtwoord te herstellen
Hoe het telefoonwachtwoord te herstellen

instructies:

Stap 1

Neem eerst contact op met de fabrikant van uw mobiele telefoon. Vraag codes aan om de firmware te resetten en terug te keren naar de fabrieksinstellingen, evenals een standaard telefoonblokkeringscode. Gebruik de code om terug te keren naar de fabrieksinstellingen en schakel vervolgens het telefoonwachtwoord uit of wijzig het met de ontvangen code.

Stap 2

U kunt ook firmware-reset gebruiken om niet alleen het wachtwoord opnieuw in te stellen, maar ook om alle informatie te verwijderen die niet systemisch is - uw persoonlijke gegevens, telefoonboek, multimedia, applicatie, d.w.z. alle gegevens die u in het telefoongeheugen hebt opgeslagen.

Stap 3

Bovendien kun je je telefoon opnieuw flashen. Door te knipperen kunt u niet alleen het wachtwoord wijzigen en alle persoonlijke gegevens wissen, maar ook het grafische ontwerp van het telefoonmenu wijzigen. Om je telefoon te flashen, heb je USB-synchronisatie nodig. Gebruik de drivers voor je computer en een speciale usb-kabel om je telefoon te flashen Vergeet niet de originele firmwareversie te bewaren en download ook een fabrieksfirmware voor het geval het flashen misgaat of wordt onderbroken. Dan bent u verzekerd tegen eventuele storingen.

Aanbevolen: