Hoe De Tv Op Een Laptop Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Tv Op Een Laptop Aan Te Zetten
Hoe De Tv Op Een Laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Tv Op Een Laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Tv Op Een Laptop Aan Te Zetten
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee mogelijkheden om vanaf een mobiele computer tv-zeeotters te kijken. U kunt programma's online bekijken of een tv-tuner aansluiten.

Hoe de tv op een laptop aan te zetten
Hoe de tv op een laptop aan te zetten

instructies:

Stap 1

In het eerste geval heeft u internettoegang nodig. Ga naar de officiële website van de gewenste tv-zender en zet de live-uitzending aan. Deze methode heeft duidelijke nadelen. Ten eerste zenden niet alle televisiezenders op internet uit en ten tweede is voor een stabiele weergave van streaming video in de online modus een voldoende hoge internetsnelheid vereist.

Stap 2

Als je niet tevreden bent met deze optie, koop dan een tv-tuner. In dit geval moet u een extern apparaat gebruiken dat is aangesloten via de USB-poort. Interne tuners zijn ontworpen voor installatie in de systeemeenheid van een stationaire computer. Sluit de apparatuur aan op netstroom en schakel deze in.

Stap 3

Sluit de tuner aan op de USB-poort van de laptop. Installeer de software die nodig is om de tuner af te stemmen en de gewenste kanalen af te spelen. Start de mobiele computer opnieuw op om de installatie van afzonderlijke componenten te voltooien. Sluit de coaxkabel van de antenne aan op de overeenkomstige aansluiting op de tv-tuner. Schakel het geïnstalleerde programma in en activeer het automatisch zoeken naar beschikbare tv-zenders.

Stap 4

Selecteer degene die je niet nodig hebt en verwijder deze kanalen. Fijnafstemming van de overige tv-zenders. Soms is het nodig om een extra kabel aan te sluiten om de audiosignaaloverdracht uit te voeren. Gebruik deze om het Audio Out-kanaal van de tv-tuner aan te sluiten op de Audio In-poort van de geluidskaart van de laptop.

Stap 5

Open de instellingen van de geluidskaart en stel de poort die is aangesloten op de tv-tuner in als de belangrijkste bron van het audiosignaal. Laptops gebruiken meestal boards met configureerbare poorten. Zorg ervoor dat u het doel van het kanaal dat u gebruikt aangeeft. Denk eraan dat de tv-tuner moet zijn aangesloten op netstroom. Als dit niet erg handig is, gebruik dan een miniatuuradapter die de USB-poort verbindt met de antennekabel.

Aanbevolen: