Wat Is Het Goedkoopste Sms-tarief Voor Megafon?

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Goedkoopste Sms-tarief Voor Megafon?
Wat Is Het Goedkoopste Sms-tarief Voor Megafon?

Video: Wat Is Het Goedkoopste Sms-tarief Voor Megafon?

Video: Wat Is Het Goedkoopste Sms-tarief Voor Megafon?
Video: Bulk sms Services : Bulk sms provider- Bulk Sms Demo How to send Bulk sms 2024, Maart
Anonim

De goedkoopste sms kan worden verkregen door tarieven te koppelen aan het gedeelte "All inclusive" op Megafon, evenals door aanvullende tariefopties te gebruiken. Abonnees kiezen een van de aangegeven opties, afhankelijk van de behoefte aan aanvullende diensten.

Wat is het goedkoopste sms-tarief voor Megafon?
Wat is het goedkoopste sms-tarief voor Megafon?

De standaardkosten van één uitgaande sms op de meeste Megafon-tarieven zijn 1,95 roebel binnen de eigen regio van de abonnee en 2,80 roebel - naar andere regio's van het land. Er zijn twee manieren om de prijs van deze service te verlagen. De eerste is om extra tariefopties aan te sluiten waarmee u het optimale aantal berichten kunt selecteren dat binnen een maand moet worden verzonden, en om het afschrijven van geld voor ongebruikte diensten uit te sluiten. De tweede bestaat uit het kiezen van een van de pakketten, verenigd in de sectie "All inclusive", wat de aankoop inhoudt van een vast aantal sms'en, belminuten, mobiel verkeer op maandelijkse basis.

Wat zijn de voorwaarden voor het activeren van aanvullende tariefopties?

Aan elk Megafon-tarief kunt u speciale opties koppelen, wat inhoudt dat u binnen een maand een bepaald aantal sms'jes moet betalen tegen gunstigere voorwaarden. Dus wanneer de optie "SMS XL" is geactiveerd, biedt de abonnee zichzelf de laagste kosten van dergelijke berichten van alle tarieven van de gegeven mobiele operator. Met deze service kunt u dagelijks 100 sms'jes verzenden en de dagelijkse abonnementskosten bedragen slechts twintig roebel. Bijgevolg wordt de kostprijs van één uitgaand bericht bij gebruik van deze optie vastgesteld op twintig kopeken, wat aanzienlijk lager is dan de totale prijs in standaardtarieven. Als de gebruiker simpelweg niet dagelijks zoveel sms'jes nodig heeft, kun je andere opties gebruiken voor extra opties, zoals het verzenden van een bepaald aantal berichten per maand. De kosten van één bericht zijn in dit geval iets hoger, maar het totale bedrag aan betalingen voor het gebruik van de optie per maand zal minder zijn dan 600 roebel van de abonnementskosten voor "SMS XL".

Andere opties om de kosten van sms naar Megafon te verlagen

Als de aansluiting van een speciale extra optie voor het ontvangen van de laagste kosten van uitgaande berichten niet geschikt is voor de abonnee, dan is het de moeite waard om de mogelijkheid te overwegen om een van de speciale pakketten van "All-inclusive" diensten aan te sluiten. Deze tarieven bieden de mogelijkheid om maandelijks een vast aantal belminuten, uitgaande berichten en mobiel verkeer te gebruiken. Het is onmogelijk om bij het gebruik van dergelijke pakketten specifieke kosten voor sms toe te kennen, maar in vergelijking met de kosten van berichten tegen standaardtarieven, ontvangt de gebruiker ook aanzienlijke voordelen.

Aanbevolen: