De Afstandsbediening Aansluiten

Inhoudsopgave:

De Afstandsbediening Aansluiten
De Afstandsbediening Aansluiten

Video: De Afstandsbediening Aansluiten

Video: De Afstandsbediening Aansluiten
Video: How to: SYMFONISK afstandsbediening installeren 2024, April
Anonim

Voor een beginnende geluidstechnicus is de belangrijkste voorwaarde het opdoen van ervaring. En hoe ervaring opdoen als er geen goede uitrusting is? Profiteer van de voordelige optie: koop een goedkope mengtafel en sluit deze aan op de geluidskaart van je computer. Alleen de geluidskaart mag in dit geval niet goedkoop zijn. Deze optie is het meest acceptabel, omdat: u kunt een goedkope afstandsbediening kopen en besparen op audioapparatuur door de afstandsbediening op uw computer aan te sluiten.

De afstandsbediening aansluiten
De afstandsbediening aansluiten

Noodzakelijk

Geluidskaart, mengpaneel, aansluitdraden

instructies:

Stap 1

In een geluidsmixer worden alle kanalen die op geluidsversterkingsapparatuur worden aangesloten, inserts genoemd. Op deze openingen worden snoeren met jack 6, 3 stereostekkers aangesloten. Maar de stereo-uitgang betekent niet dat het uitgangssignaal in stereomodus zal zijn. Elke aansluiting draagt 2 monosignalen: één voor invoer en één voor uitvoer. Wees daarom voorzichtig bij het verwisselen van aansluitdraden.

Stap 2

Let bij het kiezen van een geluidskaart op de aanwezigheid van een aansluiting met “jacks”. Als je bord alle aansluitingen 3, 5 heeft, is dit natuurlijk erger, maar voor een beginnende audio-operator is het voldoende. In dit geval moet u speciale adapters gebruiken. Het is vermeldenswaard dat het beter is om een volledig metalen behuizing te kiezen voor toekomstige aansluitingen jack 6, 3 of gebrek 3, 5. Plastic is goedkoper, maar een kwaliteitsproduct zal altijd meer kosten.

Stap 3

U moet alle verbindingsdraden persoonlijk maken of de fabricage ervan kopen of bestellen. Dergelijke verbindingsdraden (jack 6, 3 - 2 jack 6, 3) worden veel minder geproduceerd dan hun tegenhangers (jack 6, 3 - jack 6, 3). U dient de kanalen op elkaar aan te sluiten volgens de instructies die bij uw audioapparatuur zijn geleverd. Als je console 5 uitgangen heeft, gaan er 2 keer meer aansluitingen (ingang en uitgang) naar je geluidskaart. De audiomixeraansluiting is stereo en de audiokaartaansluitingen zijn mono, daarom moet de waarde van de audiokaartaansluitingen 2 keer groter zijn.

Aanbevolen: