Hoe Geld Op Een Telefoon Te Zetten Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Op Een Telefoon Te Zetten Vanaf Een Computer
Hoe Geld Op Een Telefoon Te Zetten Vanaf Een Computer

Video: Hoe Geld Op Een Telefoon Te Zetten Vanaf Een Computer

Video: Hoe Geld Op Een Telefoon Te Zetten Vanaf Een Computer
Video: TELEFOON GEBRUIKEN VIA PC! | Tutorial 2024, Mei
Anonim

In een hectische en haastige wereld is er soms geen tijd om naar de terminal te rennen om geld op de telefoon te zetten. Of ze hebben het door vergeetachtigheid niet neergelegd, maar thuis bleek de rekening 0 te zijn. Dus wat te doen? Gelukkig heeft bijna iedereen een computer bij de hand.

Wanneer bellen?
Wanneer bellen?

Noodzakelijk

Telefoon, computer, internet en e-wallet

instructies:

Stap 1

Om uw mobiele telefoonaccount op te waarderen, moet u eerst uw portemonnee downloaden. Vind daar de functie "Betalen via mobiele telefoon". Elke portemonnee heeft zijn eigen menusysteem, maar elke portemonnee heeft de functie om geld op te nemen en te betalen voor diensten. Als u zelf geen service kunt vinden, neem dan contact op met de ondersteuning. Als gevolg hiervan ontvangt u stapsgewijze instructies over hoe u de service kunt vinden die u nodig hebt in het portemonnee-menu.

Stap 2

Nadat je de pagina voor het betalen van een gsm-factuur hebt geopend, vul je alle verplichte velden in: telefoonnummer, bedrag, kies het type portemonnee. Voer de gegevens zorgvuldig in, een fout kan leiden tot geldverlies - de rekening van iemand anders wordt aangevuld. Het teruggeven van verloren geld kan moeilijk en soms onmogelijk zijn.

Stap 3

Dus je hebt het formulier ingevuld, nu moet je de lopende transactie bevestigen. Als de bevestiging van de uitgevoerde handeling op het scherm verscheen, dan heb je al geld op je telefoon gestort door middel van, het blijft wachten tot het geld wordt worden bijgeschreven op uw telefoonrekening. Dit gebeurt meestal snel genoeg. Als je alle manipulaties correct hebt uitgevoerd en het geld niet binnen een paar uur arriveert, neem dan contact op met de ondersteuning - zij kunnen de verloren betaling opsporen.

Aanbevolen: