Hoe Samsung Galaxy Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Galaxy Uit Elkaar Te Halen
Hoe Samsung Galaxy Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Samsung Galaxy Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Samsung Galaxy Uit Elkaar Te Halen
Video: Samsung Galaxy J7 (J700) Take Apart Repair Guide - RepairsUniverse 2024, Mei
Anonim

Samsung Galaxy heeft geprobeerd het je zo moeilijk mogelijk te maken om je telefoon thuis uit elkaar te halen. Maar ze slaagden er niet in om het moederbord volledig buiten het bereik van een onderzoekende geest te maken.

Hoe Samsung Galaxy uit elkaar te halen
Hoe Samsung Galaxy uit elkaar te halen

Noodzakelijk

Metalen spatel (pick kan worden gebruikt), schroevendraaier, pincet

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst de batterij uit de telefoon. Pluk hem niet met je vingernagels, want de Samsung Galaxy-batterij heeft niet de gebruikelijke nagelholte. Gebruik een metalen spatel.

Stap 2

Draai de 7 schroeven los om het achterpaneel los te maken. Het is het beste om te beginnen met de bovenste bout, die zich links van de camera bevindt.

Stap 3

Gebruik een metalen spatel om het achterpaneel lichtjes rond de hele omtrek los te wrikken. Dan is het makkelijker om het te verwijderen en beschadig je de behuizing niet.

Stap 4

Om het moederbord te verwijderen, koppelt u alle kabels los. Namelijk - coaxkabel, oorluidsprekerconnector, cameraconnector, display- en sensorconnector, home-knopconnector en connector aan de onderkant. De coaxkabel bevindt zich links boven de batterijsleuf. Alle anderen zijn verder met de klok mee. De connector op de onderste kaart is de laatste rechts van de batterijsleuf.

Stap 5

Draai de twee schroeven los (een aan de linkerkant van de camera, de tweede aan de rechterkant van de batterij) en gebruik een metalen spatel om de volume- en aan / uit-knoppen op de telefoon los te wrikken om ze niet te beschadigen. Nu hebt u het moederbord losgemaakt en kunt u het verwijderen.

Stap 6

Om de frontcamera te verwijderen, moet je deze eerst losmaken van de metalen houderplaat. Dit is waar een pincet van pas komt.

Stap 7

Samsung Galaxy gedemonteerd! Het blijft alleen om te begrijpen waarom u het moest demonteren en dit artikel van onder naar boven opnieuw moest lezen om alle details op hun plaats te zetten en de connectoren aan te sluiten.

Aanbevolen: