Wat Is IPhone En IPad

Inhoudsopgave:

Wat Is IPhone En IPad
Wat Is IPhone En IPad

Video: Wat Is IPhone En IPad

Video: Wat Is IPhone En IPad
Video: How to Connect iPhone to iPad 2024, Mei
Anonim

Niemand kan verrast worden met een mobiele telefoon en een laptop. Tegenwoordig worden ze vervangen door smartphones en tablets, waarmee ze een steeds groter segment van de markt veroveren. Enkele van de meest populaire merken in deze arena zijn Apple's iPhone en iPad.

iPhone en iPad
iPhone en iPad

iPhone en iPad zijn de namen van respectievelijk de serie smartphones en tablets die door Apple worden geproduceerd. Beide toestellen draaien op het iOS-besturingssysteem, ontwikkeld door hetzelfde bedrijf. Het besturingssysteem zelf is een soort miniversie van het Mac OS X-systeem, dat wordt gebruikt in de computers van het eerder genoemde bedrijf. De "vader" van beide toestellen kan Steve Jobs genoemd worden, de voormalig voorzitter van de raad van bestuur, CEO en mede-oprichter van Apple.

Het Amerikaanse bedrijf Apple, een fabrikant van software, personal- en tabletcomputers, audiospelers en telefoons, is een van de beste fabrikanten op het gebied van informatietechnologie.

iPhone-smartphone

Smartphone (smartphone) - een mobiele telefoon is uitgerust met extra functionaliteit van een zakcomputer. Een smartphone genaamd de iPhone begon in de zomer van 2007 te verkopen en won snel aan populariteit op de wereldmarkt. Veel gerenommeerde publicaties hebben de iPhone uitgeroepen tot de beste telefoon van het jaar. Sindsdien is de populariteit van de smartphone alleen maar toegenomen. Elk volgend model verbetert zowel de hardware- als de software-inhoud en wordt in toenemende aantallen verkocht. Tot op heden zijn de volgende smartphonemodellen uitgebracht: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s. Het nieuwste model, de iPhone 5s, draait al op iOS 7 en ging in september 2013 in de verkoop.

iPad-tablet

Een tablet (mobiele computer) is een type mobiele computer. Het heeft een schermdiagonaal van 7 tot 12 inch en is ontworpen om met internet te werken. De internettablet wordt bediend via het touchscreen. De iPad ging op zijn beurt begin april 2010 in de verkoop. Gedurende 4 jaar heeft Apple maar liefst 5 standaardmodellen van dit apparaat uitgebracht: iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4 en iPad Air, evenals 2 gereduceerde aanpassingen: iPad mini en iPad mini 2. Uiteraard elk volgend model kreeg steeds meer geavanceerde "Accessoires: schermen, processors en andere hardware."

Beide apparaten zijn ongelooflijk wijdverbreid en populair. Het aantal verkochte eenheden voor elk model is ruim een miljoen. Alle Apple-producten worden gesynchroniseerd met een computer die iTunes gebruikt.

Aanbevolen: