Hoe Kies Je Een Draadloos Strijkijzer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Draadloos Strijkijzer?
Hoe Kies Je Een Draadloos Strijkijzer?

Video: Hoe Kies Je Een Draadloos Strijkijzer?

Video: Hoe Kies Je Een Draadloos Strijkijzer?
Video: Best Cordless Iron in 2021 [Top 5 Picks] 2024, Mei
Anonim

Snoerloze strijkijzers zijn erg handig, omdat ze zelfs grote dingen kunnen strijken zonder bang te hoeven zijn dat het snoer in de war raakt of verdraait, en je hoeft de strijkplank niet dichter bij het stopcontact te brengen. De verscheidenheid aan dergelijke modellen is enorm, dus zelfs iemand die iets uit de middelste prijscategorie kiest, zal tientallen verschillende apparaten kunnen waarderen.

Hoe kies je een draadloos strijkijzer?
Hoe kies je een draadloos strijkijzer?

Basisparameters van draadloze strijkijzers

Snoerloze strijkijzers worden aangevuld met een speciale standaard. De essentie van hun werk is eenvoudig: je moet het strijkijzer op een standaard plaatsen die op het netwerk is aangesloten, een beetje wachten tot de zool is opgewarmd en dan strijken. Wanneer het strijkijzer is afgekoeld, moet u het terugzetten om te "opladen". Let bij het kiezen van een apparaat op de opwarm- en afkoeltijd van de zool. Sommige modellen moeten elke 30-40 seconden worden teruggebracht naar de standaard en 10 seconden wachten totdat het strijkijzer de gewenste temperatuur heeft bereikt. Anderen kunnen 2-3 minuten werken zonder te "opladen". Hoe meer u strijkt, hoe comfortabeler de tweede optie voor u zal zijn.

Onthoud dat hoe hoger het vermogen van het draadloze strijkijzer, hoe duurder het zal zijn. Het is belangrijk om een compromis te vinden tussen gemak en prijs.

Sommige strijkijzers kunnen door hun speciale ontwerp worden omgebouwd van snoerloos naar bedraad en vice versa. Als u op zoek bent naar een 2 in 1 model, is dit de perfecte optie voor u. Let ook op de eigenaardigheden van de werking van de standaard: bij sommige modellen kunt u helaas het geluidssignaal niet uitschakelen, en dit kan vervelend zijn. Als je bang bent dat je het strijkijzer vergeet terug te plaatsen om op te warmen, komt het piepen van het apparaat goed van pas. Voor degenen die geïrriteerd zijn door vreemde geluiden, is het beter om naar een stil model te zoeken.

Extra nuances die de moeite waard zijn om op te letten

Sommige draadloze strijkijzers zijn uitgerust met een stoomfunctie. Als u dingen wilt stomen of moeilijk te onderhouden stof wilt strijken, geeft u de voorkeur aan deze optie. De steamer zal meer kosten dan het reguliere draadloze model, maar hij zal functioneler zijn.

Het is belangrijk dat het draadloze stoomstrijkijzer een zelfreinigende strijkzool heeft en een speciaal systeem dat voorkomt dat er grote waterdruppels op de stof komen.

Besteed aandacht aan de functieset. Een strijkijzer met droogstrijken, verticaal stomen, intelligente aanpassing aan het soort stof en een antikalksysteem kunnen voor jou handig zijn. Hoe meer functies een apparaat heeft, hoe duurder het is, dus het is belangrijk om de opties te kiezen die je echt nodig hebt. Lees beoordelingen van andere klanten om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Als je de voorkeur geeft aan het stoommodel, let dan op de aanwezigheid van een aanpassing voor de hoeveelheid stoom, evenals een zelfreinigende knop, wanneer ingedrukt, wordt alle stoom uit het systeem gereset. Deze extra functies vergemakkelijken het gebruik van het snoerloze strijkijzer.

Aanbevolen: