Muziek Downloaden Naar De Speler

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar De Speler
Muziek Downloaden Naar De Speler

Video: Muziek Downloaden Naar De Speler

Video: Muziek Downloaden Naar De Speler
Video: Hoe zet je muziek op je mp3,telefoon en alle apparaten! 2024, Mei
Anonim

Met behulp van de speler kun je overal naar je favoriete muziek luisteren - op de vlucht en in de sportschool, in het transport en tijdens een wandeling. Lichtgewicht en compact met een lange batterijduur, hij is altijd bij je. Maar om alle voordelen van een mp3-speler te kunnen waarderen, moet je er eerst muziek op downloaden.

Muziek downloaden naar de speler
Muziek downloaden naar de speler

instructies:

Stap 1

Lees de gebruiksaanwijzing van uw speler zorgvuldig door. Besteed speciale aandacht aan het gedeelte over het aansluiten/loskoppelen van de speler en het overbrengen van bestanden ernaar vanaf een computer.

Stap 2

Installeer de software op uw computer vanaf de schijf die bij de speler is geleverd. De schijf bevat stuurprogramma's en software voor bestandsoverdracht (niet beschikbaar voor alle modellen). Als er geen dergelijke schijf in de doos van uw speler zat, kunt u deze stap overslaan.

Stap 3

Sluit de speler aan op de computer of laptop die de te downloaden muziekbestanden bevat. Doe dit met de meegeleverde kabel of een andere geschikte kabel (USB / micro-USB of mini-USB).

Stap 4

Nadat het systeem uw apparaat heeft gedetecteerd, verschijnt er een venster op het computerscherm. Het zal u vragen om één actie te kiezen uit verschillende opties. Selecteer "Map openen om bestanden te bekijken" en klik erop. Wat u in het geopende venster ziet, hangt af van het model van uw speler. Meestal zijn er systeemmappen/bestanden en een paar testtracks. Het is goed mogelijk dat er al een map Muziek is waarnaar u uw favoriete muziek moet kopiëren. U kunt zo'n map ook zelf maken, evenals andere naar eigen goeddunken.

Stap 5

Open de muziekmap op uw computer die u naar de speler wilt downloaden. Het spelervenster blijft open. Gebruik de muis om de gewenste mappen / bestanden erin te slepen. U kunt dit ook allemaal doen in Windows Verkenner.

Stap 6

Gebruik de software van de cd van de fabrikant om muziek in de speler te laden, indien beschikbaar. Dankzij de intuïtieve interface van dergelijke programma's zal het niet moeilijk zijn om muziek in de speler te laden.

Stap 7

Voordat u de speler loskoppelt van uw computer, klikt u op het pictogram "Hardware en schijven veilig verwijderen" op de taakbalk. Selecteer "Uitwerpen (uw apparaatnaam)". Nadat u hebt gewacht op een bericht van het systeem dat het apparaat kan worden verwijderd, koppelt u de speler los van de computer.

Aanbevolen: