Hoe De Telefoon Te Berekenen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Berekenen?
Hoe De Telefoon Te Berekenen?

Video: Hoe De Telefoon Te Berekenen?

Video: Hoe De Telefoon Te Berekenen?
Video: Meneer Megens: Rekenuitleg, hoe moet ik het Percentage Berekenen? 2024, Mei
Anonim

Velen van ons zijn een situatie tegengekomen waarin het nodig is om de telefoon van een persoon te berekenen. In de regel hebben we al bepaalde informatie over de eigenaar van het nummer dat we nodig hebben. En hoe meer van dergelijke informatie, hoe gemakkelijker het zal zijn om zijn telefoonnummer te berekenen.

Hoe de telefoon te berekenen?
Hoe de telefoon te berekenen?

instructies:

Stap 1

Begin met zoeken naar de gewenste telefoon via de zoekmachines. Probeer het goede oude internet. Op de pagina's vindt u een groot aantal verschillende bronnen die u, op basis van de informatie die u heeft, aanbieden om u te helpen het vereiste telefoonnummer te berekenen. Dit soort diensten kunnen ongeveer 200-250 roebel kosten of gratis zijn. Als u klaar bent om te betalen, kunt u dit doen door een sms te sturen naar het nummer dat op de website staat vermeld, of te betalen met een elektronische portemonnee.

Stap 2

Probeer eerst de gratis zoekopdracht. U kunt mogelijk de informatie krijgen die u nodig hebt zonder er teveel voor te betalen. Als het gratis zoeken niet werkte, kunt u al proberen om betaalde bronnen te gebruiken. Op verschillende fora op internet kun je goede recensies vinden over de sites:

Stap 3

Als uw budget het toelaat, kunt u contact opnemen met een particulier detectivebureau. Gekwalificeerde privédetectives zullen de taak binnen enkele uren aankunnen en u zult vertrouwen hebben in de ontvangen informatie. De meeste instanties staan immers in nauw contact met wetshandhavingsinstanties en andere beveiligingsorganisaties. Een goed administratief hulpmiddel helpt hen om problemen zoals de uwe veel sneller en beter op te lossen.

Stap 4

Probeer de telefoon te achterhalen door hem tegen de database van de mobiele operator te "slaan". U kunt proberen dergelijke databases te kopen op internet of "in de hand" op markten waar verschillende elektronica wordt verkocht. De kosten van zo'n database zijn niet klein, maar als je de informatie vindt die je nodig hebt, zal het honderdvoudig de moeite waard zijn. Ook zal het, ondanks het feit dat de informatie in zo'n database vrij snel verouderd is, nog enige tijd kunnen worden gebruikt.

Aanbevolen: