Een Smartphone-app Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Een Smartphone-app Ondertekenen
Een Smartphone-app Ondertekenen

Video: Een Smartphone-app Ondertekenen

Video: Een Smartphone-app Ondertekenen
Video: Signing a Document on Android 2024, April
Anonim

Het ondertekenen van applicaties voor een smartphone kon tot voor kort eenvoudig en eenvoudig, tegenwoordig is het aanmaken van een Symbian Limited-certificaat alleen mogelijk voor allerlei soorten softwareontwikkelaars die een algemene Publisher ID-status hebben. Dit werd gedaan zodat geen enkele gebruiker zou proberen het programma te vervalsen en het in het publieke domein te plaatsen. Deze methode werd door velen gebruikt, waaronder de makers van virale software. Om een licentie van de Symbian Limited-website te verkrijgen, moet u uw product ter verificatie indienen en ook een bedrag betalen dat gelijk is aan $ 200.

Een smartphone-app ondertekenen
Een smartphone-app ondertekenen

Noodzakelijk

Python-software, Hack Perms, Formobile, Cert, SIS Signer

instructies:

Stap 1

Met alle verlangen en professionaliteit is het tegenwoordig erg moeilijk om deze licentie te verkrijgen. Maar er is een uitweg die menselijker is. De essentie van deze methode is om de applicatie door een verscheidenheid aan programma's te laten lopen die zijn ontworpen om hulpprogramma's naar smartphones te converteren. Om toegang te krijgen tot de mappen, moet u het Python-softwarepakket naar uw computer downloaden. Installeer de programma's die in het archief van dit complex komen achtereenvolgens.

Stap 2

Download het Hack Perms-programma naar uw computer. Selecteer na het starten van het programma de juiste versie van het Symbian-besturingssysteem. Pas het script aan: ser = serial. Serial (poortnummer). Om het poortnummer te achterhalen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", selecteert u "Eigenschappen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Hardware", klik op de knop "Taakbeheer", selecteer het item "Poorten (COM en LPT)", zoek de smartphonepoort.

Stap 3

Download het Formobile-programma naar uw computer. Voer het uit op uw smartphone, specificeer het USB-verbindingstype. Nadat u op de knop Verbinden hebt geklikt, opent u het script op uw computer en wacht u tot de taak is voltooid.

Stap 4

Open Verkenner om de zichtbaarheid van de inhoud van de mappen Sys en Private te controleren. De zichtbaarheid van deze mappen geeft aan dat de juiste acties zijn uitgevoerd. Voer het Cert-programma uit nadat u het certificaat hebt geïnstalleerd. Plaats een nieuw bestand met de naam 00000001 op de "harde schijf"

esourceswicertstoredat . De map Cert bevat een certificaat dat in elk programma past, op voorwaarde dat de smartphone is ontgrendeld.

Stap 5

De laatste stap is het downloaden van het SIS Signer-programma. Met zijn hulp kunt u elke aanvraag ondertekenen met het certificaat dat we hebben ontvangen.

Aanbevolen: