Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Vinden
Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Vinden
Video: Hoe kan ik een Android 4 toestel van Samsung resetten? 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig is het erg moeilijk om je leven voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Het is vooral moeilijk als je mobiele telefoon verdwijnt, en daarmee alle nuttige informatie. Contacten, afspraken, foto's, bestanden …

Met deze tips kunt u uw mobiele telefoon terugvinden in geval van verlies.

Bescherm je telefoon
Bescherm je telefoon

Noodzakelijk

  • - een andere mobiele telefoon om te bellen
  • - geld voor een eventuele aflossing
  • - vrije tijd om aanvragen bij de autoriteiten te schrijven

instructies:

Stap 1

Als u merkt dat uw mobiele telefoon ontbreekt, moet u eerst proberen hem te bellen. Als de telefoon al door andere mensen is gevonden, is de kans groot dat deze naar u wordt teruggestuurd. Maar ze zullen het gratis teruggeven, of voor geld, het staat al op het geweten van de vinder. Het is echter in uw eigen belang om onmiddellijk geld te bieden om de telefoon terug te sturen, omdat de informatie die erin staat meestal veel waardevoller is. Meestal bieden ze de helft van de prijs van je telefoon, want voor een lager bedrag koop je geen telefoon met dezelfde functies en kan de vinder akkoord gaan met dat bedrag.

Stap 2

Als de simkaart in de telefoon inactief is en het is niet mogelijk om contact op te nemen met degenen die uw telefoon hebben, dan is het in uw belang om zo snel mogelijk uw netwerkoperator te bellen en het verlies van de telefoon te melden. De volgende stap is om de simkaart te blokkeren, zodat aanvallers je geld niet van je persoonlijke rekening afschrijven. Dit wordt meestal gedaan door de telefoniste die in gesprek is, maar dan moet u naar het kantoor gaan en dit verzoek persoonlijk bevestigen.

Stap 3

Dan moet u een verklaring aan de politie schrijven over het verlies van een mobiele telefoon en de verklaring vervolgens dupliceren naar de veiligheidsdienst van uw operator.

Wanneer er van beide kanten naar een telefoon wordt gezocht, neemt de kans om deze te vinden toe.

Aanbevolen: