Hoe U Een Persoonlijke Nokia-certificering Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Persoonlijke Nokia-certificering Kunt Krijgen
Hoe U Een Persoonlijke Nokia-certificering Kunt Krijgen

Video: Hoe U Een Persoonlijke Nokia-certificering Kunt Krijgen

Video: Hoe U Een Persoonlijke Nokia-certificering Kunt Krijgen
Video: Рокетбанк – большой обзор и отзыв спустя 5 лет использования! 2024, Mei
Anonim

Een persoonlijk certificaat is een speciaal bestand waarmee u een applicatie op een smartphone kunt installeren voordat u deze ondertekent. Om het certificaat te verkrijgen, moet u een mobiele telefoon hebben van een geautoriseerde Nokia-distributeur.

Hoe u een persoonlijke Nokia-certificering kunt krijgen
Hoe u een persoonlijke Nokia-certificering kunt krijgen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de service twee keer per dag een certificaat genereert, dus de wachttijd kan ongeveer twaalf uur zijn. Gebruik de s60SignSis-applicatie om applicaties te ondertekenen met een certificaat van een smartphone.

Stap 2

Om een certificaat te verkrijgen, gebruikt u de UCWEB-browser, u kunt deze downloaden via de link https://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-3597.htm. Het is het handigst omdat het het certificaat correct opslaat, alle andere browsers proberen het te openen. Download het en installeer het op je smartphone. Gebruik Internet Explorer om een certificaat op uw computer te bestellen.

Stap 3

Start uw browser, ga naar de adresbalk en voer de link cer.s603rd.cn in. Volg het. Scroll naar beneden op de pagina. Voer in het eerste invoerveld uw IMEI in, doe dit zeer zorgvuldig, elke fout maakt het onmogelijk om een persoonlijk certificaat te verkrijgen.

Stap 4

Voer vervolgens in het volgende veld de cijfers in die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven. Klik vervolgens op de knop Verzenden. Na het versturen van de aanvraag wordt er een pagina geopend waar u een bericht ziet over de acceptatie van uw bestelling. Verlaat uw browser.

Stap 5

Start uw browser na twaalf uur, ga opnieuw naar het adres dat in de tweede stap is opgegeven. Voer vervolgens uw IMEI en nummers uit de afbeelding opnieuw in, klik op Verzenden. Dan ziet u op de volgende pagina een knop om het certificaat te downloaden.

Stap 6

Klik op Downloaden, sla het bestand op de gewenste locatie op door op de knop Opslaan te klikken. U zult het downloadproces zien, wacht tot het is voltooid. Sluit uw browser. Op dezelfde manier kunt u in Internet Explorer via een computer een persoonlijk certificaat bestellen, hiervoor gebruikt u de browser Internet Explorer.

Stap 7

Gebruik de applicatie s60SignSis om uw applicaties te ondertekenen met het ontvangen certificaatbestand. Je kunt het downloaden via de link

Aanbevolen: