Hoe Gratis Verbinding Te Maken Met De Kabel

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Verbinding Te Maken Met De Kabel
Hoe Gratis Verbinding Te Maken Met De Kabel

Video: Hoe Gratis Verbinding Te Maken Met De Kabel

Video: Hoe Gratis Verbinding Te Maken Met De Kabel
Video: How to free tv channels➡️ Without Cable 📌💯% work 👍2019 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten van kabel-tv is een nogal dringende kwestie. Tegenwoordig is er een constante stijging van de prijzen, en sommige bewoners van huizen verbreken langzaam de verbinding met sommige diensten. Maar tv kijken is mogelijk zonder betaling, en alles zal officieel van uw kant zijn.

Hoe gratis verbinding te maken met de kabel
Hoe gratis verbinding te maken met de kabel

Noodzakelijk

Moderne televisie

instructies:

Stap 1

Veel mensen weten toch dat verschillende kanalen van het kabeltelevisie-omroepnetwerk altijd kunnen worden opgevangen op een antenne van welk type dan ook. Een antenne betekent absoluut elk stuk draad, bij voorkeur vanaf 40 cm of meer. Om kanalen op uw tv te "vangen" met behulp van een dergelijke draad, volstaat het om deze uit te schakelen, te draaien en met een schoon contact van de isolatie in de aansluiting voor de coaxiale draad te steken.

Stap 2

Het is hier meteen vermeldenswaard dat de kwaliteit van een dergelijke ontvangst van kanalen afhangt van het terrein, het materiaal van de draad en de dikte van de muren van uw huis. Als u in een privéhuis woont en de site zich net boven het gebouw zelf bevindt of als er hoge draden op de site zijn, is het aan te raden om een lange draad te voeren, waarvan het uiteinde is verbonden met de eenvoudigste (zelfs zelfgemaakte) antenne. De garantie dat alle kanalen van uw stadsomroepnetwerk worden weergegeven, is ongeveer 90%.

Stap 3

Maar wat als u niet in de privésector woont en de beschikbare draad in het appartement de taak nauwelijks aankan en alleen "Eerste" en "Rusland" geeft? Neem contact op met uw internetprovider. U zult zeker zeggen dat deze service geld kost. In feite is dit het geval, maar er zijn uitzonderingen. Zo begint een aanbieder in de hele stad glasvezelverbindingen aan te leggen, maar is niet iedere bewoner op de hoogte van de mogelijkheden.

Stap 4

Wat doet de aanbieder in dit geval? Hij geeft een of twee maanden helemaal gratis toegang tot internet en televisie. Maar niet naar de kabel, maar naar IP-tv, wat een hoogwaardige weergave van kanalen inhoudt.

Stap 5

Er is onder andere een kans om "gevoed" te worden door een kabeluitzendbron, bijvoorbeeld met behulp van speciale antennes. Het principe van dergelijke apparaten is vrij eenvoudig: ze scannen het signaal dat naar de tv gaat, bijvoorbeeld je buurman. Het is vermeldenswaard dat het vrij moeilijk is om een kabel-tv-signaal te "vangen" dat via een coaxkabel wordt verzonden. Maar het is heel goed mogelijk om het signaal van dezelfde tv op te vangen van een schotelantenne, die nu steeds meer op stadstuinen te zien is.

Aanbevolen: