Hoe Een Nummer Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Te Blokkeren?
Hoe Een Nummer Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Nummer Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Nummer Te Blokkeren?
Video: How To Block Mobile Number Permanently || Block Phone Number 2024, Mei
Anonim

Alle mobiele bedrijven in Rusland bieden abonnees de mogelijkheid om inkomende oproepen te beperken voor individuele nummers en voor groepen inkomende oproepen. Deze service wordt gratis aan gebruikers aangeboden.

Hoe een nummer te blokkeren?
Hoe een nummer te blokkeren?

instructies:

Stap 1

Bepaal of uw model mobiele telefoon de Blacklist-functie heeft. Ga hiervoor naar het menu voor oproepinstellingen of het telefoonboekmenu. De overgrote meerderheid van moderne mobiele telefoons heeft deze functie. Voor sommige modellen is het mogelijk beschikbaar in het gedeelte 'Contacteigenschappen'.

Stap 2

Activeer de functie "Blacklist". Vul het telefoonnummer of de naam in van de persoon op wie u, om welke reden dan ook, niet wilt antwoorden. Sla uw wijzigingen op. Nu zullen ongewenste oproepen u niet meer storen.

Stap 3

U kunt uw telefoon ook blokkeren voor inkomende oproepen in het menu Instellingen. Selecteer de regel "Configuratie van basisfuncties" en stel het blokkeren van oproepen voor verschillende categorieën in. U kunt bijvoorbeeld alle inkomende of uitgaande interlokale gesprekken blokkeren.

Stap 4

Als uw telefoonmodel niet de mogelijkheid biedt om een bepaald nummer te blokkeren met behulp van de Blacklist-functie, neem dan contact op met de technische ondersteuning van uw mobiele bedrijf. Op uw verzoek blokkeert de operator oproepen naar uw telefoon vanaf een specifiek nummer.

Stap 5

U kunt dezelfde bewerking zelf uitvoeren door naar uw persoonlijke account op de website van de mobiele provider te gaan. Om een toegangswachtwoord per sms te ontvangen, moet u zich vooraf registreren. Selecteer in het persoonlijke account van de gebruiker het gedeelte servicebeheer, zoek het blokkeringsitem erin en geef het nummer aan van de abonnee wiens oproepen u niet wilt beantwoorden.

Stap 6

Om oproepen van abonnees met een niet-geïdentificeerd telefoonnummer te beperken, neemt u contact op met de abonneeserviceafdeling van uw mobiele bedrijf. U dient in het bezit te zijn van een paspoort of ander document waaruit uw identiteit blijkt. Houd er rekening mee dat in dit geval de simkaart van de telefoon bij u moet zijn geregistreerd.

Aanbevolen: